CS ke 06.07. klo 17:00

Sprout - Vitality

Vitalityn on suoritettava.

IEM Colognen Play-In -vaiheen viimeinen päivä käynnistyy tänään, keskiviikkona 6. päivä heinäkuuta. Tänään selvitetään viimeiset neljä Colognen pääturnaukseen nousevaa joukkuetta. Taistelu on tiukkaa, sillä muutama huippujoukkuekin pelaa keskiviikkona selkä seinää vasten. Nyt on suoritettava.

Vitality ja Sprout asettuvat vastakkain klo: 17:00 alkavassa ottelussa, minkä voittaja lunastaa paikan torstaina alkavaan Colognen pääturnaukseen. Häviäjälle ei valitettavasti jää ottelusta käteen muuta, kuin lentoliput takaisin kotiin. Vitalityllä on käsittämättömän kovat panokset. Joukkuetta odottaa lähes varmat pelaajavaihdokset, mikäli Colognessa ei tulosta synny. Sprout on voitettava, ja se on tehtävä tyylillä.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Sproutilla on kaksi karttaa, missä joukkue voi Vitalityn haastaa. Täten joukkue saa tietysti toisen niistä omaksi karttavalinnakseen. Kyseiset kartat ovat Inferno sekä Vertigo. Vitality on ollut voittojen suhteen heikko kyseisissä kartoissa, mutta ei anneta voittoprosenttien hämätä. Vitality on pelannut todella tasaisia ja tiukkoja pelejä huippujoukkueita vastaan. Sprout on puolestaan farmannut alemman tason joukkueita.

Vitalityn on herättävä. Nyt tai ei koskaan. Ainoa hyväksyttävä tulos joukkueen puolesta on dominoiva voitto Sproutista ja katseet kohti pääturnausta.

 


Järjetön kasinotarjous! MrGreen antaa 10 eurolla kaikki nämä edut:

  • 100% bonus (arvo 10€)
  • 100 ilmaiskiekkaa Book of Deadiin (arvo 10€)
  • 20 SUPERKIEKKAA Gigantoonziin (arvo 20€)

Laita 10€ laulamaan >>>


 

10 euroa pelirahaa