su 15.01. klo 17:00

SPV - Indians

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

HUH! Nyt löytyy F-liigasta herkkua – Peliveljien kotiputki ei katkea vieläkään!

Westend Indians oli Uhmapelaajien vastapelinä jo eilen, eikä Heimon nihkeä 3-4 vierasvoitto repaleista Jymyä vastaan yhtään ainakaan espoolaisten osakkeita nostanut. Pelipaikka pysyy laukeuksilla, mutta tänään Pohjanmaan kruununjalokivi SPV tarjoilee selvästi isomman haasteen.

SPV on hyvässä vireessä ja Jori Isomäen suojatit liitää viiden ottelun voittoputkessa. Tuplaveeletkun aikana Seinäjoen Urheilutalolta tappiot niskassaan ovat poistuneet sekä sarjakärki TPS, että mitalikandidaatti Oilers. Kotikaukalossaan Speve on muutenkin ollut tällä kaudella äärettömän vahva ja ainoastaan mestarisuosikki Classic on onnistunut juhlimaan voittoa punaisten kotiluolassa.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Peter Kotilainen keikkuu koko F-liigan pörssikärjessä ja nuorisokaarti Jeri Heikkilän ja Juuso Keskisen johdolla tekee komeaa marssia kohti parrasvaloja. Tolppien välissä Rasmus Hasu lukeutuu aivan sarjan eliittiin ja pienistä loukeista kärsinyt J-P Peltoarvokin on jo tovin rehkinyt taas täysiä peliminuutteja.

Indiansin materiaalin taso alkaa pikku hiljaa löytää limiittejä ja Christian Remeksen johtama hyökkäys ei kestä vertailua tämän illan vastustajaan. Puolustuksessa Jani Rauhala ja Samuli Huppunen luutivat isoja minuutteja ja eilisen on pakko tuntua vielä pohkeissa. Maalinsuulla vierailla aloittanee Mikko Kirvesniemi, joka ei herätä allekirjoittaneessa mitään luottoa.


SPV taipui kaksikon kauden aiemmassa kohtaamisessa jatkoajan jälkeen 6-5 mutta nyt käyrä osoittaa vahvasti ylöspäin. Ilmassa on selkeää revanssin tuoksua, eikä Indians lähtökohtaisesti ole aivan saman kaliiberin joukkue. Speven kotiputki pitää ja TonyBetin mehukas kotikerroin ruksitaan pelitositteelle mukaan.