F Liiga la 24.09. klo 17:00

SPV - Nurmon Jymy

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Peliveljien kone ruosteessa – lakeuksilla nähdään Jymy-yllätys!

SPV aloittaa sarjakautensa vasta lauantaina ja mikä olisikaan parempi tapa polkaista runkosarja käyntiin kuin paikallis-derby Nurmon Jymyä vastaan! Tulevaan kauteen Peliveljet hyökkää Jori Isomäen alaisuudessa, joskin ikiluotsi Tommy Koponen edelleen valmennustiimistä löytyykin.

Peter Kotilaisen hankinta oli kesän suurimpia siirtopommeja mutta siviilipuolen haasteiden jälkeen pelikentille palaava rightin pistelinko on ainakin alkukaudesta vielä täysi jokerikortti. Henri Urmaksen, Henri Myllymäen ja Tuomas Mustosen lopettamispäätökset jättivät ison aukon vakiorunkoon.

Nuorennusleikkaus on ollut lakeuksilla käynnissä ja useamman vuoden ja nyt Juuso Keskisen, Jeri Heikkilän ja Santeri Uusi-Laitilan olisi syytä alkaa lunastaa kovaa potentiaaliaan. Ikinuoret kärkisonnit Sami Kosken ja Ville Kuuselan johdolla pitävät vaatimustason edelleen tapissa.


Nurmon Jymy on tällä kaudella yksi sarjan kiinnostavimmista joukkueista ja avauskierroksilla se onkin jo väläytellyt potentiaaliaan. OLS jäi täysin jyrän alle ja viime ottelussa Jymy laittoi mestarisuosikki Classicin polvilleen.

Aki Karjalainen on tolppien välissä maan lupaavampia kassareita ja Riku Hakanen on yhdessä Elmeri Haverin kanssa isossa roolissa ollut kentällä mies paikallaan. Jari Hankkio ja Tommi Hakala tuovat rosteriin sopivasti kokemusta.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

Henkilön F-liiga (@fliiga) jakama julkaisu

Vierailijat ovat päässeet jo avaamaan konettaan kun SPV on Super Cupin voiton jälkeen odotellut sarja-avausta liiankin kauan. Paikallis-derby tuo mittelöön oman lisämausteensa, eikä Jymyn pilvissä seilaavaa vieraskerrointa jätetä tässä onkimatta.

Näillä ohjeilla nappaat voitot tuplana:

1. Siirry Mobilebetille TÄSTÄ ja avaa pelitili
2. Talleta ja saat sen heti tuplana tilillesi (tarjouksen minimi on 10€ ja maksimi 100€)
3. Pelaa talletuksesi ja bonuksesi summa vedolle Jymyn voitto kertoimella 4.55
4. Kun vetosi voittaa olet lunastanut käytännössä tuplakertoimella 9.1 (2 x 4.55)