la 09.12. klo 17:00

SPV - Oilers

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Loppuuko kotijoukkueelta bensa otteluruuhkan päätteeksi? – Oilers on vieraissakin selvä suosikki.

F-liigasta löytyy mukavaa betsattavaa lauantaille, kun pistekeskiarvolla mitattuna sarjan kärjessä seilaava Oilers vierailee lakeuksilla SPV:n kotipyhätössä. Punaisten “härkäviikko” painaa varmasti pohkeissa, eikä kokoonpanotilannekkaan ole punaisten leirissä aivan täydellinen. Espoon ylpeys on saanut ladata akkuja täyteen parisen viikkoa ja kirmaa laitumelle kuin nuori ori kesäpäivänä!

*”Jokainen tsäänssi on mahdollisuus…” ja Galaksino tarjoilee niitä tuplana! Tsekka tipsi loppuun ja nappa tarjous taskuun.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Oilers-ottelu on Peliveljille jo kolmas täysi kuusikymppinen tähän viikkoon, joka on “amatöörisarjassa” varsin tiukka rypistys. Aiemmin viikolla SPV niisti paikallismittelössä Jymyn ja itsenäisyyspäivänä Suomen Cupin reissu Liminkaan päättyi odotetusti niin ikään voittoon. Kokoonpanoa on saatu parsittua kasaan, mutta kuten pääkäskijä Jori Isomäkikin totesi, ei tässä ottelurumbassa liiemmin harjoituksissa olla telakalta palanneita Juuso Keskistä ja Janne Autiota päästy vielä takaisin sisäänajamaan. Peliveljet on isompiaan vastaan nojannut vahvaan puolustustaisteluun, mutta olisi ihme mikäli rasitus ei lauantaina painaisi extrana pohkeissa.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

Henkilön Esport Oilers (@esportoilers) jakama julkaisu


Oilers rimpuili alkukauden isojen loukkaantumisten kanssa, mutta tämä ei juurikaan tekemistä haitannut. Jesperi Lindforsin ja Ilari Talviten paluut takalinjoille olivat luonnollisesti korvaamattomia, mutta toisaalta laatua Espoossa kyllä riittää. Justus Kainulainen sekä Aaro Astala muodostavat sarjan vaarallisimman hyökkäys-duon ja Rasmus Kainulaisen paluu tähän otteluun lisää tulivoimaa kärkikaksikon takanakin. Tolppien välissä Markus Laakso arvostettiin juuri sarjan parhaimmaksi, joten pääluotsi Aleksi Lammella on pullat varsin hyvin uunissa.

Öljymiehet vei kauden ensimmäisen kohtaamisen niukasti 5-3, mutta pelitapahtumien perusteella ei olisi ollut vääryys vaikka ero olisi ollut tulostaululla suurempikin. SPV sietää kotiluolassaa hyvin köysissä oloa, mutta nyt selkäranka on normaalia heikommalla. Vierailija on perustasoltaan selkeästi edellä ja Oilersin maltillinen vähintään kahden maalin ryöstö luukutetaan kupongille ilomielin mukaan.

Näin teet tällä vedolla 45€ voittoa!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Oilers -1,5:lle, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Oilers -1,5” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 45€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.