la 16.09. klo 17:00

SPV - TPS

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Hallitseva mestari yliarvostettuna kauteen – Heti tehdään tiliä ampumalla vastapalloon!

Salibandyn F-liiga saa varaslähdön jo perjantaina Jyväskylässä, mutta betsihanat luukutetaan auki vasta lauantain isommalle pelikierrokselle. SPV lukeutuu Uhmapelaajien yhdeksi “ideajoukkueeksi” ja heti kärkeen punaisten voimaa pääsee maistamaan hallitseva mestari TPS. Peli mitellään poikkeuksellisesti Kauhajoen IKH Areenalla, mutta kun pelipyhättö pysyy lakeuksilla, ei pelivalintaakaan liiemmin tarvitse ihmetellä.

*Skrollaa vihjeen loppuun asti ja lunasta rahanarvoinen bonus!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

SPV lensi viime kaudella puolivälierissä tylysti lauluun häviten Happeelle otteluvoitot 1-4 ja kohti tulevaa loikataan nyt ilman supertähti Peter Kotilaista. Peterin menetys on pisteiden valossa massiivinen mutta miehen matkassa Alpeille on Pelivelilasien läpi katsottuna positiivinekin puoli. Tulijapuolella suuret odotukset voidaan ladata jo maajoukkueessakin esiintyneelle Riku Hakaselle ja Viljami Järvikankaan tuomaa pallollista varmuutta takalinjoille pitkään olla kaivattukin. Ville Kuuselan mukana lähti aimo annos kokemusta, mutta toisaalta konkariosastolta löytyy edelleen Sami Kosken kaltaisia pelimiehiä. Joukkue on hyvin “seinäjokelainen” ja toista kautta penkin takana luotsaavalla Jori Isomäellä on paletti varsin hyvin näpeissään.


Jos tähtiloistoa poistui kotijoukkueen listoilta, niin ovenpauke turussa oli tuplasti hurjempaa. Mestaruuden takuumiehistä Miko Kailiala, Mikko Hautaniemi sekä Ville Hirvisuo eivät jatkaneet joukkueessa, ja tasaista laatua poistui myös Miikka Sokkan, Janne Nurmisen ja Jaakko Hautamäen muodossa. Tulijapuolella ei mitään suuria naarauksia tehty joten siirtokesä oli Kupittaalla mollivoittoinen. Puolustus on edelleen sarjan laadukkaimpia: Jere Niemelä on kivunnut kohti maan eliittiä ja Olli Laine oli kevään finaalisarjan ylivoimaisesti paras pelaaja. Lauri Stenfors luutii takalinjan takuuvarmasti puhtaaksi ja tolppien välissä Oskari Fälden antaa ison edun kilpaveljiin nähden. Pelkästään Kailialan ja Hautaniemen mukana lähti 128 maalia (61%), joten työsarkaa pääkoutsiksi hypänneellä Perttu Kytöhongalla todellakin on edessään.

TPS on kaukana mestaruuskevään tasostaan, eikä Uhmapelaajat ainakaan odota musta-valkoisilta tällä kaudella suuria urotekoja. SPV taas on saamassa pitkään ajettua sukupolvenvaihdostaan maaliin ja joukkue näyttää parhaimmalta miesmuistiin. Pelivoimaltaan kaksikko arvotetaan likimain samalle viivalle, joten Speven hurjat kotikertoimet on syytä käyttää tässä kohtaa mukisematta hyödyksi. Paras kerroin löytyy vähemmän yllättäen jälleen Galaksinon kohdetarjonnasta, jonne saat tilin sujuvasti auki tästä.

Näin teet tällä vedolla 77,5€ voittoa!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ SPV:lle, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “SPV voittaa” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 77,5€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.