NHL ti 22.11. klo 03:00

St. Louis Blues - Anaheim Ducks

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Anaheim Ducks sopisi Mestikseen! Onko tutulta vastustajalta tiedossa jo toinen nöyryytys peräkkäin?

St. Louis Blues isännöi toistamiseen Anaheim Ducksia, jonka kaatoi sunnuntain vastaisena yönä murskanumeroin 6–2. Joukkueiden kokoonpanoissa tuskin on suuria muutoksia ja lähtökohdat ovat vierasjoukkueen näkökulmasta melkoisen synkät. Edellinen voitto ankkalaumaa vastaan pidensi isäntien voittoputkea jo kuuden ottelun mittaiseksi. Jos ihmeitä ei tapahdu, lisää on tulossa tiistaiyönä.

Nuottipaidat ovat tällä hetkellä hurjassa kunnossa. Viiden ottelun otannalla omiin on mennyt keskimäärin ainoastaan hieman yli kaksi maalia ottelua kohden ja tehot hyökkäyspäässä ovat löytyneet toden teolla. Sairastuvalle ovat hiljattain pudonneet Colton Parayko sekä Vladmir Tarasenko, mutta se ei ole menoa näyttänyt haittaavan. Edellisessä Ducks-matsissa erityisesti kolme tehopistettä (1+2) iskenyt Robert Thomas yhdessä neljässä maalissa mukana olleen Pavel Butšnevitsin (2+2) kanssa olivat erityisen vaikeita pideltäviä vieraiden alakerralle.

Anaheim on ollut lännessä kauden tähän saakka heikoin joukkue – melko selvästi jopa. Pelivireeltään se on täysi vastakohta verrattuna isäntiin, eikä sairastilanne ole sen parempi. Telakalla lienevät edelleen esimerkiksi Kevin Shattenkirk, Jamie Drysdale, Derek Grant ja Maxime Comtois. Edellisessä matsissa St. Louisia vastaan sunnuntaina John Gibson pelasi Ducks-maalilla. Karua kieltään vieraiden sekamelskasta kertovat lähtökohtaisesti loistavan maalivahdin tilastot – muun muassa päästettyjen maalien keskiarvo Gibsonilla on peräti 4,31.

Erikoistilanteet voisivat olla Anaheimin paikka iskeä, jos se ei olisi niissä koko sarjan huonoin. Ylivoimapelaaminen on ollut ala-arvoista osumaprosentilla 9,8% ja alivoima sitäkin surkeampaa 64,3% varmuudella. St. Louis on ylivoimalla sarjan keskikastia (21,6%), mutta Anaheimin joutuessa jäähylle vaaran merkit ovat aina ilmassa. Kotivoitolle saadaan lähes sama kerroin kuin edelliseen matsiin sunnuntaille – lapulle lähtee siis St. Louis 1×2-markkinassa.

Ota 25€ talletuksella 50€ arvosta betsejä!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun lyöt 25€ tämän vihjeen kohteelle, voitat normaalisti betsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1×2 – St. Louis Blues” sisään 25€ panoksella.
4. Jos betsi osuu, saat 43,75€ voittojesi lisäksi uuden 25€ vedon ilmaiseksi. Jos veto ei osu, saat silti ilmaisen 25€ vedon.