NHL ke 20.04. klo 03:30

St. Louis Blues - Boston Bruins

St. Louis Blues on hurjassa iskussa! Häviääkö Bruins keskinäisessä jo toista kertaa viikossa?

St. Louis Blues metsästää kymmenettä perättäistä voittoaan ja toista perättäistä päänahkaa Bruinsista, jonka se kaatoi TD Gardenissa vain viikkoa takaperin. Vieraiden sairastilanne ei vaikuta helpottavan vielä keskiviikon vastaiselle yölle, joten isäntä saa pientä etua tällä osastolla. Bruins onnistui helpottavasti katkaisemaan kolmen matsin tappioputkensa edellisottelussaan, mutta tuleeko taas lisää kylmää vettä niskaan?

David Pastrnak on todennäköisesti edelleen sivussa Boston Bruinsin kokoonpanosta. Puolustajat Jakub Zboril sekä Hampus Lindholm jatkavat edelleen sairaslistalla ja nyt myös Jesper Froden sekä ykkösmaalivahti Linus Ullmark ovat joutuneet telakalle. Hyvälle ei näytä tilanne bostonilaisittain. Isännillä tuore hankinta Nick Leddy saattaa olla yhä sivussa ja Tyler Bozak sekä Scott Perunovich jatkavat sairastuvalla. Bostonin loukkaantumistilanne on kuitenkin paljon haastavampi ja se on ikävä kyllä näkynyt myös tuloksissa.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Bruins voitti edellisessä ottelussaan Pittsburgh Penguinsin 2–1, mutta hävisi sitä ennen kolme ottelua peräkkäin. St. Louisille kevät on ollut tähän saakka erinomainen – erityisesti huhtikuu on ollut loistava. Joukkue on saanut pisteitä jokaisessa ottelussaan ja voittanut yhdeksän viimeisintä matsiaan. Mukana on myös viikon takainen kohtaaminen Bostonissa tulevaa vastustajaa Bruinsia vastaan.

Lähtökohdat eivät merkittävästi ole edellisestä kamppailusta muuttuneet, vaikka toki tällä kertaa nuottipaidat pääsevät tositoimiin kotikaukalossaan. Kerrointen osalta isäntä on hienoinen ennakkosuosikki yllättävänkin tasaisessa asettelussa ja se maistuu Uhmapelaajille. Kupongille lähtee St. Louis Bluesin lopullinen voitto sopivalla panostuksella.

10 euroa pelirahaa