NHL su 27.03. klo 02:00

St.Louis Blues - Carolina Hurricanes

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Heikosti esiintynyt St.Louis Blues ja Carolina Hurricanes kohtaavat!

Kaksi viime aikoina ontunutta joukkuetta lyövät yhteen, kun St.Louis Blues isännöi Carolina Hurricanesia. St.Louis on voittanut vain yhden edellistä viidestä ottelustaan, kun taas Carolina on voittanut vain yhden edellisestä kuudesta ottelustaan. Molemmat joukkueet majailevat edelleen sarjataulukoissa hyvillä sijoilla, joten nähtäväksi kumpi joukkueista kääntää kurssinsa ensimmäisenä.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Kotijoukkue St.Louis on kaatunut viime aikoina heikkoon puolustuspeliin. Edellisessä viidessä ottelussa joukkueen maaliverkko on heilunut peräti 17 kertaa. Joukkueen tasavahva hyökkäyskalusto ei ole pystynyt pelaamaan omalla tasollaan. Kun St.Louisin maalivahtipeli ei ole myöskään ollut vahvaa, ovat tulokset olleet viime aikaisten esitysten mukaisia.

Myös Carolina on kulkenut viime aikoina tappiosta tappioon. Carolinan kohdalla kyse on kuitenkin ollut enemmän epäonnesta erityisesti maalinteon saralla. Sebastian Ahon johdolla joukkue on rakentanut tuttuun tyyliin maalipaikkoja hyvällä tahdilla, mutta kiekko ei ole löytänyt tietään maaliin. Carolina on kuitenkin hyökkäyssuuntaan niin laadukas ja leveä materiaaliltaan, että on vain ajan kysymys milloin joukkueen maalihanat taas aukeavat. Lisää tulivoimaa lisättiin joukkueen riveihin siirtotakarajalla Max Domin muodossa.

Molempien joukkeiden heikoista tuloksista huolimatta erityisesti Carolina on esittänyt pääosin pääosin hyviä otteita. Joukkueen huono onni kääntyy ennemmin ja myöhemmin. Uhmapelaajat uskoo Carolinan hyökkäyspeliin ja pelivalinnaksi nostetaan vierasjoukkueen voitto varsinaisella peliajalla (1X2).