NHL to 27.10. klo 03:00

St. Louis Blues - Edmonton Oilers

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Pikainen jälleennäkeminen! Dominoiko fyysinen St. Louis taas Oilers-tähdet ulos pisteiltä?

St. Louis Blues kohtaa Edmonton Oilersin toistamiseen lyhyessä ajassa – yksi matsi on toki ehtinyt molemmilla olla välissä. Rogers Placen ottelussa nuottipaidat jättivät tylysti isännän nollille ja tällä kertaa Oilers on vierailijan roolissa. Uhmapelaajien papereissa kotijoukkue on vahvasti viikonlopun matsin pohjalta selvä ennakkosuosikki.

Vierailla on ollut haasteellinen alku kauteen, kun kuudessa ottelussa on tullut vain kolme voittoa. Craig Beruben miehistö puolestaan on kerännyt neljässä väännössä saman määrän pisteitä kuin Oilers kuudessa. Viimeksi Blues voitti Edmontonissa todella fyysisen esityksen saattelemana 0–2-lukemin. Loistavasti pelannut Jordan Binnington sekä vahva kaksinkamppailu ja box out –pelaaminen saattelivat nuottipaidat vakuuttavaan voittoon.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Lisäksi täytyy erikseen mainita läpi ottelun loistanut Robert Thomasin kentällinen, jonka laidoilla pelaavat Vladimir Tarasenko ja Brayden Schenn. Vaikka ottelussa tuli vain kaksi maalia ja toinen niistä tyhjiin, pääsi koko vitja puolustajia myöten myös pisteille. Voittomaalin iski ylivoimalla Tarasenkon ja Schennin syötöstä Torey Krug. St. Louis antoi viikonloppuna vahvan esimerkin siitä, kuinka Oilersin kärkiyksilöt saadaan vahvalla joukkue- ja kaksinkamppailupelaamisella kuriin.

Edellisestä matsista on niin vähän aikaa, ettei sitä voi missään tapauksessa sivuuttaa pelivalintapohdinnassa. Brandon Saad, Pavel Butšnevitš, Marco Scandella sekä Scott Perunovich jatkavat kotijoukkueelta todennäköisesti sivussa ja öljymiesten osalta maalivahti Mike Smith sekä laitahyökkääjä Dylan Holloway ovat edelleen telakalla. Kerroinasettelu tulevaan kamppailuun on todella tasainen, mikä hieman yllättää – St. Louis oli edellisessä kohtaamisessa niin vahva, että melkoista suoritusta vaaditaan öljyläisiltä, jotta pisteille olisi asiaa. Rahat tankataan isäntien voitolle (1×2 – St. Louis Blues).

Ota 25€ talletuksella 50€ arvosta betsejä!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun lyöt 25€ St. Louisille, voitat normaalisti betsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1×2 – St. Louis Blues” sisään 25€ panoksella.
4. Jos betsi osuu, saat 61,25€ voittojesi lisäksi uuden 25€ vedon ilmaiseksi. Jos veto ei osu, saat silti ilmaisen 25€ vedon.