NHL to 30.12. klo 03:30

St. Louis Blues - Edmonton Oilers

Palaako St. Louis Blues kaukaloon voitokkaasti? Edmonton Oilersilla on kaikki tärkeimmät puolustajat sivussa

Edmonton Oilersissa poissaolotilanne näyttää tällä hetkellä melko huonolle, mutta siitä huolimatta joukkueen pitäisi saada pelaava miehistö parsittua kasaan St. Louisin vierailua varten. Ennen ottelutaukoa öljykatras onnistui katkaisemaan kuuden ottelun tappioputkensa, mutta nyt näyttää jälleen melko pahalta tuloksen kannalta.

Pitkäaikaisloukkaantunut Oscar Klefbom sekä Kriss Russell ja Mike Smith ovat yhä sivussa Edmonton Oilersin miehistöstä. Koronan takia on tällä tietoa sivussa ainoastaan Duncan Keith, mutta myös Darnell Nurse sekä Jesse Puljujärvi, William Lagesson ja Zach Kassian puuttuvat joukkueen vahvuudesta. Tilanne on kaukana ihanteellisesta, vaikka kuinka joukkueen potentiaali Connor McDavidin ja Leon Draisaitlin harteilla lepäisikin.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Edmontonilla on ollut tällä kaudella pientä maalivahtiongelmaa ja ennen taukoa Stuart Skinner riisti Mikko Koskiselta aloittavan maalivahdin paikan ja torjui myös tappioputken katkaisseet voitot. Skinner pelasi edellisellä kaudella 39 ottelua Bakersfield Condorsin AHL-joukkueessa vaihtelevalla menestyksellä, mutta 23-vuotiaalla kassarilla koppi on tarttunut selvästi suomalaista Koskista paremmin. On kuitenkin mahdotonta sanoa, pystyykö Skinner tasaiseen suorittamiseen korkealla tasolla.

Isäntien materiaali on leveämpi kuin Oilersilla ja myös sen poissaolotilanne on parempi. Ainoastaan Brayden Schenn on loukkaantumisen takia poissa, mutta koronan takia sivussa ovat Robert Bortuzzo, Ivan Barbašov, James Neal ja pienemmällä vastuulla oleva Dakota Joshua. Ruotsalaishyökkääjä Oskar Sundqvist sai positiivisen testituloksen jo 18.12., joten tämä saattaa olla jo käytettävissä.

Pelivalinnaksi otetaan kotivoitto (1X2). Edmontonin tilanne erityisesti alakerrassa on todella hankala. Jo valmiiksi sivussa olevien Klefbomin ja Russellin lisäksi myös Keith sekä Nurse ovat nyt telakalla. Tällaisen tilanteen vallitessa lienee ihan sama, kumpi siellä maalissa on. Parhaalla kertoimella pääset pelaamaan Bluesia Coolbetillä! Avaa tili ja hyödynnä kuusinkertainen talletusbonus, jonka samalla saat.

10 euroa pelirahaa