ke 08.12. klo 03:00

St. Louis Blues - Florida Panthers

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ville Husso pääsee taas tositoimiin! Onko taas tiedossa järjetöntä tulitusta Florida Panthersia vastaan?

Florida Panthers ja St. Louis Blues kohtaavat toistamiseen, tällä kertaa Missourin maaperällä. Lauantaisesta kohtaamisesta muodostui melkoinen trilleri, joka ratkesi vasta voittolaukauskilpailussa. Molemmilla joukkueilla on edelleen runsaasti merkittäviä poissaoloja, mutta uusia pelaajia ei tiettävästi ole loukkaantunut tai sairastunut.

Ville Husso päässee kolmatta kertaa peräkkäin St. Louis Bluesin tolppien väliin, kun suomlaisvahdin seura isännöi Florida Panthersia. Jordan Binnington on sairastumisen vuoksi edelleen sivussa, kuten myös Sunshine Staten reissulla, jonka aikana isäntä hävisi niin Tampa Bay Lightningille kuin pantteripaidoillekin. Binningtonin lisäksi myös puolustaja Justin Faulk sekä hyökkääjä Tyler Bozak ovat sairastelun takia poissa peleiltä. Loukkaantuneiden listalla puolestaan ovat Klim Kostin, James Neal sekä David Perron.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Panhersillakin on ukkoja telakalla, kun Gustav Forsling, Mason Marchment sekä Noel Acciari. Suomalaisista Markus Nutivaara on tähtihyökkääjän ja kapteenin Aleksander Barkovin tavoin poissa. Puutteista huolimatta Panthers on löytänyt ratkaisijoita viimeisimmissä otteluissaan sen viimeisteltyä ainoastaan kolmessa kamppailussa huomattavat 16 maalia. Esille ovat nousseet esimerkiksi suomalaistulokas Anton Lundell sekä tämän kentällisessä laiturina operoiva Sam Reinhart.

Poissaolot iskevät lujasti molempiin joukkueisiin, mutta Panthers pystyi lauantaisessa ottelussa luomaan huomattavasti enemmän laadukkaita maalipaikkoja. Hussolle kertyi tuossa kamppailussa lopulta peräti 48 torjuntaa. Jos Panthersin viimeistelyprosentti nousee hieman, on se vahva kandidaatti viemään ottelun jopa varsinaisella peliajalla. Voimasuhteissa ei ole merkittävää muutosta odotettavissa, eikä kotietukaan paljoa paina. Pelivalinnaksi otetaan vierasvoitto (1X2).