NHL pe 13.05. klo 04:30

St. Louis Blues - Minnesota Wild

St. Louis Blues on ottanut vahvan niskalenkin ja ryöstänyt kotiedun! Päättyykö Minnesota Wildin kausi?

St. Louis Blues on kääntänyt sarjan siihen tilanteeseen, että se on yhden kotivoiton päässä jatkopaikasta. Tulosta on tullut laajalla rintamalla ja edellisessä kamppailussa takavuosien maalipyssy pääsi kunnolla osumien makuun. Kokoonpanojen osalta isännillä on pari kysymysmerkkiä, jotka eivät tosin ole häirinneet aiemminkaan. Erikoistilanteissa ja lopulta myös maalivahtipelaamisessakin pidemmän korren on nykäisemässä nuottipaitainen isäntä.

Ottelusarja on pyörähtänyt päälaelleen St. Louis Bluesin napattua pari kovaa voittoa peräkkäin. Seuraavana karavaani matkaa takaisin Missouriin, jossa Enterprise Center täyttyy kotijoukkuetta jatkoon mylvivistä kannattajista. Tässä vaiheessa ottelusarjaa on melko suuri etu, että ottelusarja on katkolla juuri kotiluolassa. Mutta saako Blues imettyä kotiyleisöstä riittävästi potkua kolmanteen perättäiseen voittoon?

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Jordan Binnington tuli parin tappion jälkeen isäntien maalille, eikä tämä ole pettänyt. Muutama vuosi sitten legendaarisen Stanley Cupin joukkueelle torjunut kassari on ottanut parissa viimeisimmässä kamppailussa niskalenkin virkaveljestään Marc-Andre Fleurysta. Erikoistilanteissakin Blues on ollut todella vahva ja osin niiden siivittämänä ottelusarja on nyt kääntymässä sen eduksi. Toki alakerrassa Torey Krug tuskin on edelleenkään pelikunnossa ja Marco Scandella jatkaa kysymysmerkkinä, mutta isännillä on tarpeeksi leveyttä rosterissaan.

Isäntä on saanut onnistumisia todella laajalla rintamalla ja edelliskamppailussa erityisesti venäläisketjun laituri Vladimir Tarasenko oli todella näkyvässä roolissa. Parhaalla kaudellaan hurjan määrän osumia mättänyt nopea laukoja onnistui hattutempussa ja toimi nuottipaitojen voiton takuumiehenä. St. Louis Bluesin suurimpia vahvuuksia on, että joukkueessa on neljä tuloksentekoon pystyvää sylinteriä. Vastaavasti Wild on pitkälti Kirill Kaprizovin tähdittämän kärkivitjansa varassa hyökkäyspäässä. Pelivalinnaksi otetaan kotivoitto (1×2) – St. Louis marssittaa Minnesotan kesälomalle!

10 euroa pelirahaa