NHL la 07.05. klo 04:30

St. Louis Blues - Minnesota Wild

Onko jälleen Ville Husson vuoro loistaa? Minnesota Wildin konkarikassari veti viimeksi pidemmän korren!

Minnesota Wild tasasi toisessa osaottelussa puntit todella vahvan ensimmäisen eränsä ansiosta. Joukkueen syömähampaana myös runkosarjassa – etenkin keväällä – kunnostautunut kärkikentällinen pääsi ottelussa toimimaan aivan eri tavalla kuin avauskohtaamisessa. Kääntyykö asetelma kuitenkin jälleen kerran, kun matkataan St. Louisiin? Blues sai niistettyä kotiedun itselleen voittamalla avausottelun, eikä se anna tuumaakaan periksi.

Ville Husso loisti otteluparin avauksessa, mutta toisessa kamppailussa oli suomalaisen vuoro antautua hieman useammin ja konkarivahti Marc-Andre Fleuryn puolestaan nousta framille. Lopulta Wild voitti kakkoskamppailun selvästi maalein 6–2 ja taistelu ratkesi oikeastaan jo ensimmäisessä erässä minnesotalaisjoukkueen iskettyä itsensä neljän maalin karkumatkalle.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Ottelu oli isossa kuvassa pelillisesti tasaisempi kuin avausvääntö, mutta kuitenkin St. Louis pystyi edelleen varsinkin toisessa erässä vaarallisiin hyökkäyksiin. Kaksinkamppailuissa ja maalinedustoilla Blues on todella vahva ja siinä se voittaa paljon. Toisaalta joukkueen erikoistilannepelaaminen on parhaimmillaan äärimmäisen laadukasta, mutta myös Wildin kärkikori pystyy toki ylivoimalla suorittamaan mainiosti.

Blues pääsee kotiyleisön eteen ensimmäistä kertaa tämän vuoden kekkereissä ja tunnelma on varmasti katossa. Minnesota on ottanut enemmän jäähyjä kahdessa ensimmäisessä kamppailussa, eikä sen trendin jatkuminen olisi sinänsä kovinkaan yllättävää – tähän saakka erikoistilanteissa orastavan niskalenkin on ottanut Blues. St. Louisin ensi-illassa on jälleen Husson aika ja vuoro loistaa – suomalaistorjuja pystyy maagisiin pelastuksiin, kuten on tähän saakkakin nähty! Pelivalinnaksi napataan lopullinen kotivoitto.

10 euroa pelirahaa