NHL su 08.05. klo 23:30

St. Louis Blues - Minnesota Wild

Joutuuko Ville Husso sivuun ja ilmoittautuuko St. Louis Blues takaisin taisteluun?

Minnesota Wild on jyrännyt kahdessa edellisessä ottelussa murskavoittoihin, mutta numerot hieman valehtelevat. Molemmissa otteluissa on syntynyt yksi osuma tyhjiin ja Minnesota on ollut tasakentällisin tehokkaampi. Toisaalta myös joukkueen konkarivahti on ottanut useita paraatipelastuksia avausmatsin tappion jälkeen – ei ole lainkaan väärin todeta, että tämä on St. Louisille tulos tai ulos -henkinen ottelu. Xcel Energy Centerille on huomattavasti helpompi lähteä 2–2-tilanteesta kuin selkä seinää vasten.

Ville Husso oli loistava ottelusarjan avauksessa, mutta sen jälkeen pidempää tikkua on vedellyt pudotuspeleissä ja NHL:ssä kauemmin kypsytetty Marc-Andre Fleury. Suomalaisen niskaan tappioita ei voi kaataa, mutta nähtäväksi jää, mikä on valmennuksen ratkaisu maalivahtipeluutuksen osalta sunnuntai-illan vääntöön. Selvää on kuitenkin, että ottelut ovat olleet numeroita tasaisempia.

VOITA 50.000X PANOKSESI 🔥🔥🔥

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

St. Louis Blues ei ole onnistunut aivan yhtä hyvin estämään tasakentällisin Minnesota-hyökkääjien liikkeitä kohti maalia, mikä näkyy lopputuloksissa. Toisaalta samaan hengenvetoon on todettava, että kaksinkamppailuissa isäntä on kyllä ollut totutun vahva. Lisäksi hieman hämmentävää on, että vaikka pari – lukemien valossa – murskatappiota on takana, Blues on pelannut selvästi paremmin erikoistilanteissa. Wild on ollut ainoastaan tasakentällisin tehokkaampi. Nick Leddyn sekä Robert Bortuzzon pelaaminen on epävarmaa.

Luontainen jatkumo olisi, että tehokkuus tasakentällisin tasoittuisi hieman otteluparin edetessä. Laadukkaita tekopaikkoja isäntä pystyy kyllä rakentamaan, mutta sen on saatava jatkossa vielä nopeammin aikaiseksi ratkaisuja, joissa häirintää maalin eteen tulee riittävästi. Vähän puolitiehen on jääty, vaikka ehdottomasti aihiot ovat olemassa. Jos St. Louis onnistuu pelaamaan pidempiä hyökkäyksiä ja hallintajaksoja, joutuu Wild herkemmin jäähylle ja erikoistilanteissa isäntä on ollut elementissään.

Käytännössähän tämä on pakkovoitto Bluesille ja kyllä tässä on isäntään luotettava jo tilastojenkin valossa. Minnesota on päässyt pari kertaa marssimaan muutaman hyvän hetken ansiosta luvattoman helppoihin voittoihin. Kärsivällisyys on varmasti St. Louisin avain onneen, mutta päteekö se koko ottelusarjan osalta? Kupongille otetaan lopullinen kotivoitto.

10 euroa pelirahaa