NHL ti 13.12. klo 03:00

St. Louis Blues - Nashville Predators

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Joko on Hussoa ikävä? St. Louisin kassarit ei saa edes silmiään kiinni – Nashvillelle loistava sauma avata maalihanoja!

Tulevana yönä St. Louis Bluesin vaikeudet saa jatkoa, kun sen vieraaksi saapuu Nashville Predators. Kyseessä on varsin mielenkiintoinen parivaljakko, sillä Nashvillen hyökkäyspelaaminen ei säkenöi, mutta St. Louisin alakerta vuotaa kuin seula. Nashvillen edellisessä ottelussa Uhmapelaajat iski vastaan hyvällä menestyksellä, mutta nyt puolestaan hypätään Juuse Saroksen ja kumppaneiden kelkkaan.

St. Louisin kausi on ollut jatkuvaa vuoristorataa, josta suurin osa matkasta on kuljettu alamäkeen. Taannoin joukkue nousi pohjamudista komeaan voittoputkeen, mutta nyt viimeisimmät 10 matsia on tuonut vain kaksi voittoa. Viimeisin tappio tuli edellisenä iltana Colorado Avalanchea vastaan. Mikko Rantanen ensin tasoitti 8 sekuntia ennen loppua ja viimeisteli hattutempulla voiton Coloradolle. Jordan Binnington oli maalissa kyseisessä matsissa, joten nyt nähdään mahdollisesti kakkosvahti Thomas Greiss tolppien välissä.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Pelaa 20 eurolla 200 käteiskierrosta Highroller-kasinolla.

Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Nashville on takonut paljon tasaisia matseja viime aikoina ja muutaman voiton jälkeen kaksi viimeisintä on päättynyt tappioon. Nashville on ollut koko kauden osalta tehoton, mutta hieman helpottaa että omissa ei kolise aivan jatkuvasti. St. Louis sen sijaan on ollut hieman vahvempi ylöspäin, mutta omassa päädyssä alkaa olemaan Ville Hussoa ikävä. Isännät on nimittäin esimerkiksi viimeisten 10 matsin otannalla päästänyt keskimäärin melkein viisi maalia ottelua kohden. Samanlaisiin lukemiin moni joukkue ei pääsisi vaikka yrittäisi.

Ei vieraat mitään säkenöivää jääkiekkoa pelaa, mutta on sillä tällä hetkellä paketti huomattavasti paremmin kasassa mitä kotijoukkueella. Kun St. Louisin umpisurkeaan vireeseen lisätään pieni lepoetu Nashvillelle ja mahdollisesti Greiss maaliin, kelpaa suora vierasvoitto(1×2) kokeiluun keskitason panoksella.

JFresh

@JFreshHockey
Team Goaltending - December 11