NHL ti 18.01. klo 03:00

St. Louis Blues - Nashville Predators

Laitetaanko St. Louis Bluesin ja Nashville Predatorsin välillä pisteet jakoon?

Ensi yönä vahvaa kautta pelaavat St. Louis Blues ja Nashville Predators isketään vastakkain. Korona on vaikuttanut molempien joukkueiden rosteriin viime otteluissa ja nähtäväksi jää millaiset miehistöt jäälle luistelee. Marginaalit on pienet ja tasaisista lähtökohdista pieni veto tasapelille on paikallaan.

Bluesien fantastinen vire kotiluolassa koki kolauksen edellisessä matsissa, kun se taipui Torontolle lopulta lukemin 5-6. Ennen tuota joukkue oli kotona päässyt pisteille 13 edellisessä ottelussa ja voittanut niistä peräti 12. Maaliodottamat ei Bluesia aivan muiden kärkipään joukkueiden tasolle aseta, mutta erikoistilannepelaaminen kuuluu sarjan parhaimmistoon ja tehoja jakautuu mukavan tasaisesti – hyökkääjistä jo viidellä pelaajalla on 30 tehopisteen rajapyykki rikottuna. Jordan Kyrou on nostanut hurjasti profiiliaan takoen tehoja yli piste per ottelu.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna-kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUM! 🔥

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Nashville on sarjataulukossa kaksi pistettä isäntiä edellä ottelun enemmän pelanneena. John Hynes on tehnyt penkin takana loistavaa työtä ja suomalaiset Mikael Granlund ja Juuse Saros ovat olleet vahvasti menestyksen taustalla. 5vs5 pelattaessa Nashville ei ole tottunut rummuttamaan paikkoja vaihdosta toiseen, vaan menestystä on tullut enemmänkin alakerran kautta. Maalilla Saros kuuluu aivan sarjan eliittiin ja huippuotteita viime aikoina onkin tarvittu, sillä tämän vuoden puolella Nashvillen maalia kohti on päästy laukomaan hävyttömän paljon.

Koronan takia Bluesilta on ollut sivussa puolustuksesta Colton Parayko ja hyökkäyksestä David Perron, Brayden Schenn, Pavel Buchnevich sekä Vladimir Tarasenko. Nashvilleltä listalla on puolustaja Mattias Ekholm sekä hyökkääjä Filip Forsberg.

Maalimäärien suhteen ottelu kääntyy vähämaalisuuteen päin, mutta kertoimet siltä osin ei varsinaisesti houkuttele. Sen sijaan tasaiset lähtökohdat ja vähämaalisuus ohjaa mukavasti tasapelin suuntaan. Lähes 4,50 kerroin on syytä poimia kokeiluun, mutta luonnollisesti panoksen kanssa kannattaa pitää jalat maassa.

10 euroa pelirahaa