NHL su 15.01. klo 03:00

St. Louis Blues - Tampa Bay Lightning

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Pesukone kutsuu! Selviääkö repaleinen St. Louis Blues edes siedettävin numeroin Lightningin myllystä?

St. Louis Blues ei hiljattaisista voitoistaan huolimatta erityisemmin vakuuta. Joukkueen puolustus- ja maalivahtipelaaminen on edelleen kehnolla tasolla, mikä on omiaan käymään ilmi maalintekokilpailussa Tampa Bay Lightningin tasoista tähtisikermää vastaan. On syytä huomioida myös isäntien mittava loukkaantumislista – etenkin salamapaitojen ollessa liikenteessä parhaalla miehistöllään.

Isäntä on edelleen repaleinen ja pitkään sivussa olleiden Marco Scandellan seä Scott Perunovichin lisäksi sairastuvalla ovat tällä hetkellä puolustajat Nick Leddy ja Torey Krug, keskushyökkääjät Ryan O’Reilly ja Logan Brown sekä tulosyksikön tärkeä palanen Vladimir Tarasenko. Erityisesti viimeisimpänä mainitut viisi tuoreinta poissaoloa osuvat todella ikäviin kohtiin ja satavat aina vastustajan laariin. Tampa Bay Lightning tähtisikermä ei ole poikkeus.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Tampa Bay Lightning

@TBLightning
Get in boys, we're heading west. ✈️

Parhaalla kokoonpanollaan otteluun lähtevä Jon Cooperin miehistö saa valtavan edun paitsi pelaajatilanteen myös maalivahtipelaamisen osalta. Andrei Vasilevski on kenties koko sarjan paras torjuja, mutta isäntien Jordan Binnington ei ole erityisen tasainen. Viime aikoina Blues ei ole ottanut järin paljoa jäähyjä, mutta lopputulema Brayden Pointin, Nikita Kutšerovin, Steven Stamkosin, Victor Hedmanin ja kumppanien järjestelemässä karussellissa voi hyvinkin olla toisenlainen.

Näillä kertoimilla ei ole mitään syytä betsata latin latia kotijoukkueelle. Lightningin voitto varsinaisella peliajalla (1X2) vetää puoleensa ja siihen tartutaan kiinni. Vierailija on saanut huilata peleistä pari päivää ja vuorossa on ensimmäinen vieraskamppailu komeiden kotivoittojen jälkeen. Salamapaitainen ryhmä on ollut hiljattain todella tehokas ja viimeistellyt peräti 11 maalia viikon kahdessa aiemmassa ottelussaan.

Betsaa UP:n kohteelle ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (1X2 – Tampa Bay Lightning), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1X2 – Tampa Bay Lightning” 25€ panoksella ja voit voittaa 47,5€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.