NHL ti 23.11. klo 03:00

St. Louis Blues - Vegas Golden Knights

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Vegas Golden Knightsin karmea loukkaantumissuma ei voi pitkään olla näkymättä tuloksissa

St. Louis Blues ja kovavireinen Vegas Golden Knights iskevät yhteen tiistain vastaisen yön kovimmassa NHL-kamppailussa. Vierailijalla on allaan viisi voittoa kuudessa edellisessä kamppailussaan. Ritarilauman loukkaantuneiden lista on tosin melkoinen ja siitä on tarjolla merkittävä etu isännille.

St. Louis Blues ei ole säkenöinyt viime aikoina, mutta edellisessä kotiottelussaan se voitti vakuuttavalla esityksellä San Jose Sharksin lukemin 4–1. Lisää kotimenestystä voi olla luvassa, kun joukkue kohtaa loukkaantumissuman keskellä kulkevan Vegas Golden Knightsin. Olisi väärin sanoa, että ritaripaidat tarpovat pelaajakatonsa vuoksi, sillä joukkue on voittanut edellisissä kuudessa kamppailussaan viidesti.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Vierailta ovat sivussa kärkikorin hyökkääjät William Karlsson sekä Jonathan Marchessault. Lisäksi hyökkääjistöstä puuttuvat Mike Amadio, Max Pacioretty, William Carrier, Nolan Patrick sekä alakerrasta tärkeät pelaajat Alec Martinez ja Shea Theodore. Pitkäaikaispotilaana sivussa on Jack Eichel, joka pelannee ensimmäisen kamppailunsa ritarinutussa vasta ensi vuoden helmikuun tienoilla.

Kun isäntien ainoat poissaolijat ova Niko Mikkola ja Brayden Schenn, saa se merkittävän edun kokoonpanotilanteissa. Kauden ensimmäisessä keskinäisessä 1–3-vierasvoiton Vegasista hakenut ryhmä on kotikamppailussaan suosikki, mutta se voisi näkyä kertoimissa selvemminkin.

Golden Knights on voittanut hiljattain paljon, mutta nykyisellään käytössä olevalla miehityksellä operoitaessa kuorma kasvaa ennen pitkää liian suureksi. Tilanne eskaloitunee pian myös tuloksellisesti tappioina. Uhmapelaajien valinta tulevaan kamppailuun on kotivoitto (1X2).