NHL la 29.01. klo 22:00

St. Louis Blues - Winnipeg Jets

Kaikki likoon Prime Timessa! Winnipeg Jets ei vakuuta ja sairastupa on ruuhkautunut hurjassa otteluruuhkassa

St. Louis Bluesilla on nykymaailmanmenossa todella poikkeuksellinen tilanne. Joukkue on terveenä. Samaa ei voi sanoa Winnipeg Jetsistä, jonka sairastuvalla on tuoreitakin kasvoja. Vieraiden päästyä pelaamaan pari kotiottelua, vie tie taas reissuun, eivätkä otteet liiemmin ole vakuuttaneet. Kanadalaismiehistö on ajautunut kauden kovimmassa peliruuhkassa jo kuuden ottelun tappioputkeen.

Winnipeg Jetsille tarjoillaan jo seitsemättä ottelua kymmessä päivässä. Tajuton ottelutahti on jo vaatinut -ja vetää jatkossakin veronsa verrattain raskasrakenteisesta kanadalaismiehistöstä. Nikolaj Ehlers, Dylan DeMelo, Logan Stanley sekä Dylan Samberg ovat todennäköisesti sivussa tulevassa kamppailussa koronatartunnat saaneiden Josh Morrisseyn sekä Dominc Toninaton ohella.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Kuuden ottelun tappioputkeen ajautunut Jets on näyttänyt viime aikoina todella väsyneeltä, eikä ihme. Joukkue on kerännyt reilussa viikossa tililleen kuusi tappiota ja nyt pitäisi pelata jo seitsemättä kertaa lyhyessä ajassa. Kahdessa edellisessä kamppailussa joukkueen oma hyökkäyspelaaminen on ollut todella mitäänsanomatonta, kun sekä Florida Panthers että Vancouver Canucks voittivat vaahteralehtipaidat suvereenisti.

St. Louis Blues on ollut vakuuttava viimeisimmissä kotiotteluissaan, joissa se on kaatanut Nashville Predatorsin 5–3-lukemin sekä Calgary Flamesin peräti numeroin 5–1. Yhdeksässä viimeisimmässä kamppailussa joukkueen tilille on tullut ainoastaan kaksi tappiota ja sen ottelutahtikin on ollut huomattavasti inhimillisempi kuin Jetsillä. Pienenä ihmeenä voi pitää, että sairastupakin vaikuttaisi olevan kokonaan tyhjä.

Maukasta betsattavaa tarjoillaan parhaan katseluajan ottelussa! Pelivalinnaksi poimitaan kotivoitto vähintään kahdella maalilla (St. Louis Blues -1,5) ja se isketään kupongille maksimipanostuksella. Winnipegillä ei ole asiaa pisteille ja 22Bet tarjoilee markkinakärjen lisäksi Uhmapelaajille 100% talletusbonuksen, joka kannattaa hyödyntää!

10 euroa pelirahaa