NHL su 22.05. klo 03:00

St. Louis - Colorado

St. Louisia ei kannata aliarvioida

Colorado Avalanchen ja St. Louis Bluesin välinen pudotuspelisarja saa jatkoa ensi yönä. Tähän mennessä voitot ovat menneet tasan 1-1. Ensimmäisessä ottelussa Colorado oli parempi, mutta viimeistely tökki. Toisessa ottelussa St. Louis puolestaan oli vahvempi ja vei ottelun selvin numeroin. Pidämme jälleen Bluesin mahdollisuuksista.

St. Louis voitti toisen ottelun Coloradossa numeroin 4-1. Vaikka laukaukset ja ylivoimat jakautuivat ottelussa aikalailla tasan, Blues sai huomattavasti enemmän laadukkaita maalipaikkoja. Joukkueen telaketjumainen hyökkäys tarjosi suuren haasteen Coloradon todella kiekolliselle mutta ei kovin kamppailuvoimaiselle puolustukselle. Blues vei myös aloitukset 60 prosenttisesti, mikä on todella tärkeää näin tiukoissa peleissä.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Coloradolla on ollut sarjan aikana vaikeuksia päästä Bluesin maalin lähelle. Ensimmäisessä pelissä viimeistely oli todella tuskaista. St. Louis on myös onnistunut puolustamaan erittäin jäähyttömästi ja blokkaamaan hurjasti laukauksia. Avsin hyökkäyspelaaminen on näyttänyt turhautuneelta, ja vaikeudet ovat kuuluneet selvästi myös pelaajiston kommenteissa. Colorado ei näytä olevan ottelusarjassa todellakaan omalla mukavuusalueellaan.

Ottelusarja siirtyy ensi yönä St. Louisiin, minkä odotamme nostavan Bluesin kamppailuvoimaa ja taistelutahtoa entisestään. Pidämme ottelua hyvin tasaväkisenä, mutta kertoimissa Colorado on edelleen selvä ennakkosuosikki. Hyödynnämme tämän ja pelivalintamme on, että St. Louis on ottelun lopullinen voittaja. Veto siis osuu, vaikka Blues voittaisi ottelun vasta jatkoerässä.

10 euroa pelirahaa