NHL ti 24.05. klo 04:30

St. Louis Blues - Colorado Avalanche

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Vähämaalinen peli tarjoaa houkuttelevan tuoton

St. Louis Blues ja Colorado Avalanche kohtaavat ensi yönä neljännen kerran NHL-pudotuspeleissä. Tähän mennessä sarjassa on menty Coloradon komennossa, kun Avs johtaa ottelusarjaa voitoin 2-1. Tällä kertaa emme lähde pelaamaan voittajaa, vaan houkuttavin kohde löytyy maalimäärästä.

Tähän mennessä ottelusarja on ollut varsin tasaväkinen ja vähämaalinen. Kolmesta pelatusta ottelusta kahdessa on tehty viisi maalia tai vähemmän. Viimeisimmässä ottelussa verkko heilui peräti seitsemän kertaa. Colorado oli todella terävä viimeistelyssään. Joukkue sai 27 vetopaikkaa ja iski niillä viisi maalia. On selvää, että pidemmällä aikavälillä joukkue ei pysty ylläpitämään näin kovaa laukausprosenttia.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

Odotamme, että ensi yön matsista tulee todella fyysinen. Kummallakin joukkueella meni edellinen ottelu pahasti ihon alle. Avsin Nazem Kadri teloi Jordan Binningtonin, kun taas Coloradon puolustaja Samuel Girardi taklattiin sairastuvalle. Hänen koko kautensa on jo varmuudella ohi. Fokus saattaakin olla tällä kertaa enemmän nahistelussa ja taklauspelissä kuin maalinteossa.

Pelivalintamme on, että ottelussa syntyy alle 6,5 maalia. Kahdessa sarjan matsissa on tehty maksimissaan viisi maalia, joten kakkosen kerroin on todella houkutteleva. Edellinen isomaalisempi matsi oli alkusarjaan poikkeus, jonka nyt hyödynnämme kohollaan olevan kertoimen muodossa. Ei muuta kuin lappua täyttämään!