NHL la 28.05. klo 03:00

St. Louis Blues - Colorado Avalanche

St. Louis metsästää voittoa kotonaan

Colorado Avalanche ja St. Louis Bluesin välinen ottelusarja jatkuu ensi yönä. Huippujännittävässä sarjassa mennään pudotuspelisarjassa mennään Coloradon 3-2 johdossa. Ottelusarjassa oltiin jo lähellä ratkaisua viime ottelussa, kun Colorado johti 3-0 vielä ottelun puolivälissä. Blues onnistui kuitenkin nousemaan tasoihin ja ohi. Uskomme tälläkin kertaa Bluesin mahdollisuuksiin.

Colorado on opittu tuntemaan NHL:ssä sulajana. Viimeisten kausien aikana Avs on pelannut vahvan runkosarjan, mutta noutaja on tullut viimeistään pudotuspelien toisella kierroksella. Paineet myös joukkueen sisällä ovat selvästi kovat. Edellisen ottelun kolmannessa erässä Colorado selvästi paskoi alleen ja päästi Bluesin tasoihin. Isokaan johtoasema ei riitä, jos jalka alkaa tutisemaan.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Ottelu oli muutenkin todella tasainen. Colorado voitti laukaukset 34-30. Blues puolestaan vei aloituksissa ja jakoi selvästi enemmän taklauksia. Darcy Kuemperin edellisen esityksen jälkeen ei voida sanoa, että Colorado olisi maalivahtiosastollakaan edellä. Kuemper on nyt pelannut pudotuspeleissä kahdeksan ottelua torjuntaprosentilla 90,4. Viime pelin perusteella on vaikea löytää tekijää, jossa Avalanche olisi selvästi edellä.

Pidämme ensi yön ottelua todella tasaisena. Colorado on ennakkosuosikki mutta vain hiuskarvan mitalla. Kertoimissa Coloradoon kuitenkin uskotaan selvästi enemmän. Pelivalintamme on, että St. Louis Blues on ottelun lopullinen voittaja. Veto osuu, vaikka voitto tulisi tälläkin kertaa vasta jatkoerässä. Tälle yli kakkosen kerroin on enemmän kuin houkutteleva.

10 euroa pelirahaa