su 28.01. klo 21:00

St. Louis Blues - Los Angeles Kings

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kunkuilla jääkylmä jakso! Löytyykö seuraava shokkihoito Missourista?

Los Angeles Kingsille viimeiset viikot eivät ole olleet helppoja. Lauantain vastaisena yönä Colorado Avalanche pyyhki joukkueella lattiaa, joten kun katsotaan edelliset 15 ottelua, Kings on voittanut vaivaiset kaksi ja peräti 13 kertaa on tullut tukkaan. St. Louis Blues on piristynyt tuloksellisesti uuden valmennuksen alaisuudessa, mutta tilastot kertovat yhä karua kieltään. Kenties vähämaalinen taistelu tiedossa?

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja lunasta kierrätysvapaana ilmaisvetoja jopa 50€ edestä.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Kuin varkain neljän ottelun voittoputkeen ponkaissut St. Louis Blues ei ole pelannut erityisen hyvin, mutta tärkein asia eli tulokset ovat parantuneet. Isäntä on sarjan heikoimpien joukossa erikoistilannepelaamisessa ja varsinkin ylivoimalla se on ollut surkea. Pitää muistaa, että heikosta vireestään huolimatta vierasjoukkue Los Angeles Kings on yhä koko NHL:n paras alivoimajoukkue (87,1%).

LA Kings

@LAKings
ROSTER MOVES: We’ve recalled F Alex Turcotte from the @ontarioreign.

📲 bit.ly/3SiszZC

#GoKingsGo | @Enterprise

Läpimurtokautta Kingsin ykkösnyrkissä pelaava Quinton Byfield ei ollut kokoonpanossa, kun joukkue sai 5–1-selkäsaunan Avalanchea vastaan. Kyseessä ei kuitenkaan ole loukkaantuminen vaan sairastuminen, joten paluu lienee mahdollinen jo Missourin vierailulle. Muilta osin joukkueen tilanne on muuttumaton – Phoenix Copley ja Viktor Arvidsson ovat siis telakalla.

Kotijoukkue selviytyi kuin selviytyikin vieraskiertueensa viimeisessä ottelussa Krakenin vieraana voittajana maaliin, vaikka oli täysin vastaantulijana läpi kamppailun. Tällä hetkellä Justin Faulk sekä pidempään loukkaantuneena ollut Kasperi Kapanen puuttuvat nuottipaitojen vahvuudesta. Jordan Binnington pelasi loisto-ottelun Seattlessa, lauantain vastaisena yönä ja saanee jatkaa joukkueen maalilla.

Molemmat joukkueet puolustavat keskustaa vahvasti ja vierailija pelaa erinomaista alivoimaa. Vaikka St. Louis on onnistunut kaapimaan voittoja, ei siihen ole sen paremmin luottoa kuin vieraisiinkaan. Binningtonin virkaveljenä toisessa päässä operoiva Cam Talbot on niin ikään ollut varsin mainiossa vedossa joukkueensa heikentyneistä otteista huolimatta. Kun vastakkain iskee kaksi verrattain vähän osumia viimeistelevää ja puolustusorientoituneempaa ryhmää, tuoksuu vähämaalisuus kauas. Betsit isketään alle 5,5 maalia -kohteeseen.

Jopa 50€ ilmaisveto – ei kierrätystä!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50€ ilmaisvedon (5 x 10€) ilman kierrätysvaatimuksia, pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Betsaa UP:n kanssa ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto näin:

1. Siirry TÄSTÄ ComeOnille.
2. Talleta 10 – 50 € ja avaat samalla pelitilin.
3. Pelaa 10-50€ panoksella Yhteensä – alle 5,5 maalia kertoimella 2,44.
4. Kun veto on ratkennut, saat panostasi vastaavan ilmaisvedon (1–5 x 10€) ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.