UHMAPELAAJAT ke 28.09. klo 20:15

St. Pölten - KuPS

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Päräyttävä kerrointarjous! KuPSilla on edelleen mahdollisuus hurjastella Mestarien liigaan

KuPSin naisten Mestarien liiga -haaveet ovat edelleen hengissä, mutta nyt joukkueen pitäisi onnistua jälleen vieraskentällä. Toki sensaatiomainen Anderlecht-voitto, jonka siivittämänä joukkue pääsi karsintafinaaliin on tuoreessa muistissa, eikä kotikamppailu missään tapauksessa ollut St. Pöltenin ylikävely. Toisessa osaottelussa kuopiolaisten on saatava palloa paikoistaan maaliin, jotta mahdollisuudet säilyvät.

Vierasotteluun St. Pölteniä vastaan maalin tappiolla (1–0) joutuva KuPS on pakkovoiton edessä, jos se mielii Mestarien liiga -paikan itselleen kääntää. Kuopiossa Lavdije Begollin, Gentjana Rochin ja kumppanien ruuti oli kosteaa, mutta paikkoja tuli. Silmiinpistävin tilasto oli, että erinomaisesti Kansallisessa liigassa suorittava KuPS latoi pallon peräti kymmenen kertaa maalin ohi. Pelillisesti ottelu oli todella tasainen.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Itävaltalaisille 0–1-vierasvoiton viimeisteli avauspuoliajan lopussa vahvalla pelikäsityksellä varustettu laitapelaaja Mateja Zver. Toki vastustajan vaarallisuus oli jo viime viikolla tiedossa, mutta KuPS ei juuri materiaaliltaan joukkueelle kalpene. Toki runko on nuori, mutta nälkää riittää ja edelleen on mahdollisuus. Betsimielessä vieraiden voitto houkuttelee reilusti – kuopiolaisille ladataan käsittämätön kerroin.

KuPS Naisten edustusjoukkue

@KuPSNaiset
Viralliset treenit NV Arenalla St. Pöltenissä käynnissä.

Kenttä on erinomaisessa kunnossa!

#KuPS #UWCL #KansallinenLiiga #Banzai

KuPS haki jo välierävaiheessa vierasvoiton belgialaista Anderlechtia vastaan maalein 2–3 rangaistuspotkuilla. Tällä kertaa jo jatkoajalle pääsemiseen vaaditaan vähintään maalin voitto ja yrityksestä homma ei ainakaan jää kiinni. Vierailla on paras mahdollinen kokoonpano jalkeilla – Rochi, Begolli sekä Aino Kröger hyökkäyksessä. Oona Sirén sekä Emmi Sirén yhdessä alempana pelaavaan Emma Peuhkurisen kanssa tähdittävät jälleen keskikenttää.

Kansallisessa liigassa ja aiemmissa karsintamatseissa on nähty, mihin kuopiolaisryhmä parhaimmillaan pallon kanssa kykenee ja luottoa riittää. Pelivalinnaksi maistuu, KuPSin voitto (1×2). Tähän kertoimeen kehtaa painaa vähän isompaakin kuhaa kiinni – kuopiolaisten voitto ei olisi läheskään niin suuri yllätys kuin kertoimesta voisi päätellä. Avaa pelitili Mr. Greenille ja nappaa uuden asiakkaan erikoistarjous tästä! Kohdetarjonta on yksi markkinoiden parhaista ja esimerkiksi naisten Mestarien liiga -vääntöihin löytyy vaihtoehtoja kattavasti jo karsintavaiheessa.