la 02.06. klo 19:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

StarSeries i-League Season 5, CS:GO | Kotiyleisön turvin rahat taskuun!

Jatkaako SK siitä mihin jäi Liquidia vastaan?
Kievissä pelataan jo puolivälieriä lauantaina. Puolivälierissä vastakkain asettuvat Liquid ja NRG, AGO ja North, Mousesports ja NiP, kuin myös SK ja Na’Vi. Illan viimeinen ottelu on kuuma kamppailu SK:n ja Na’Vin välillä.
SK yllätti kaikki voittamalla Liquidin 2-1 lohkovaiheessa. SK on vihdoin näyttänyt kunnolliselta joukkueelta ja suunta on vain ja ainoastaan ylöspäin. SK oli pitkään vaikeuksissa ennen tätä turnausta ja syystäkin. Joukkue teki massiivisen pelaajavaihdoksen vaihtaen entisen support pelaajansa Epitacio “TACO” de Melo:n pohjoisamerikkalaiseen superstaraan Jake ’Stewie2K’ Yip:n.
Pelaajavaihdos oli kaikilla osa-alueilla massiivinen. SK joutuu puhumaan englantia pelin sisällä, joka vaikeuttaa asioita huomattavasti. Joukkue on silti pelannut erittäin hyvin ja nyt jos koskaan on oikea aika saada peli kuntoon. SK:lla on edessään iso turnaus kotimaassaan Brasiliassa, jonka jälkeen joukkue suuntaa maineikkaaseen ESL One Cologne turnaukseen.
Na’Vi on ollut suurissa vaikeuksissa tässä turnauksessa. Ukrainalaiset hävisivät Mousesportsille ja TyLoolle lohkovaiheessa. Joukkue otti kuitenkin myös vakuuttavat voitot Avangarista, Virtus.Prosta ja VG.Flashista.
Turnaus pelataan Ukrainassa, joka tarkoittaa sitä, että Na’Villa on erittäin merkittävä kotiyleisön tuki. S1mple ja kumppanit varmasti syttyvät peliin ja pelaavat tasokkaammin kuin lohkovaiheessa.
Ennen SK:n huikeaa voittoa Liquidista, olisi Na’Vin voitto melkein itsestäänselvyys, mutta jos SK:n palaset alkavat pikkuhiljaa loksahtaa kohdalleen, ovat he erittäin vaarallinen joukkue. Ottelusta on varmasti tulossa tasainen.

Karttavalinnat

  • SK Gaming remove Nuke
  • Natus Vincere remove Cache

  • SK Gaming pick Inferno (1)
  • Natus Vincere pick Mirage (2)

  • SK Gaming remove Dust 2
  • Natus Vincere remove Overpass
  • 3. Kartta = Train (3)


Meidän arvoimilla karttavalinnoilla on erittäin todennäköistä, että näemme kolmannen kartan. SK on näyttänyt hieman epävarmalta Miragessa viime aikoina, toisin kuin Na’Vi, joka on näyttänyt olevansa erittäin vaarallinen joukkue kyseisessä kartassa.
Mirage on tunnetusti erittäin hyvä kartta Na’Ville, joka on yleensä yhtä hyvä, kuin paras pelaajansa Aleksandr “S1mple” Kostyliev. On kuitenkin erittäin todennäköistä, että koko joukkue syttyy tänään eikä kaikki jää S1mplen harteille. Na’Vi on erittäin vaarallinen joukkue, kun nuoret tähdet Flamie ja Electronic saavat pelinsä käyntiin. Joukkueesta löytyy heidän lisäksi myös kaksi hieman vanhempaa, mutta sitäkin kokeneempaa pelaajaa Zeus ja Edward.
Inferno pitäisi olla selvää pässinlihaa SK:lle. Brasilialaiset ovat voittaneet viimeisestä kymmenestä pelistään yhdeksän, mistä ainoa häviö on tanskalaisjoukkue Astralista vastaan, joka on ylivoimaisesti maailman paras joukkue tällä hetkellä.
Viimeiseksi kartaksi jäisi todennäköisesti Train, joka on loistava kartta molemmille joukkueille. Vaikka Train ei jäisikään viimeiseksi kartaksi, olisi kolmas kartta silloin hyvin todennäköisesti Overpass, joka on sekin erittäin hyvä kartta molemmille joukkueille.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ