StarSeries i-League Season 5 ke 30.05. klo 13:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

StarSeries i-League Season 5, CS:GO | Pohjoisen pojilla rahat taskuun!

Saako North pidettyä voittoputkensa Hellraisersia vastaan?
StarSeries i-League Season 5 on edennyt kolmanteen päivään, jolloin pelataan jälleen kahdeksan erittäin kovatasoista ottelua. Kolmantena päivänä pelataan kaksi ottelua joukkueiden kesken, jotka ovat turnauksessa 2-0 tuloksella, neljä ottelua joukkueiden kesken, jotka ovat turnauksessa 1-1 tuloksella ja kaksi ottelua 0-2 tuloksella mukana olevien joukkueiden kesken. Vihjeemme tänään keskittyy Hellraisers – North ottelupariin. Joukkueet ovatkin kohdanneet useasti viime aikoina, joten ottelusta tulee varmasti mielenkiintoinen.
Tämän ottelun joukkueet North ja Hellraisers ovat molemmat 1-1 tuloksella mukana turnauksessa. Joukkueet ovat siis voittaneet yhden ja hävinneet yhden ottelun. North hävisi ensimmäisen ottelunsa turnauksessa tiukasti maailman neljänneksi parhaalle joukkueelle Mousesportsille 2-1 (19-16, 7-16, 16-12). North kuitenkin sisuuntui ja voitti NRG:n 2-1
(5-16, 16-6, 8-16) turnauksen toisena päivänä.

Hellraisersin tie tähän otteluun on hyvin samankaltainen. Hellraisers hävisi erittäin tiukasti ruotsalaisjoukkue Ninjas in Pyjamas:lle 2-0 (16-13, 19-17). Hellraisers sai vastaansa toiseen otteluunsa vaikeuksissa olevan australialaisjoukkue Renegadesin. Hellraisers voitti ottelun
2-1 (16-9, 8-16, 1-16).

Hellraisers ja North ovat kohdanneet kaksi kertaa viimeisen kahden viikon aikana, joista molemmat ottelut menivät Northille 2-0 ja selkein numeroin. Hellraisersilla ei ole ollut mitään jakoa, sillä joukkue on päässyt vain yhdessä kartassa saamaan kaksinumeroisen luvun tauluun.
Kaikki kartat suosivat Northia tulevassa ottelussa. Ottelun karttavalinnat tulevat todennäköisesti menemään tutun kaavan kautta. North poistaa Cachen ja Hellraisers poistaa Nuken. Jäljelle jää viisi karttaa, joista North on voittanut Hellraisersin kolmessa viimeisen kahden viikon aikana. Inferno, Overpass, Dust 2 ja Mirage pitäisi kaikki olla selvää kauraa Northille. Train on iso kysymysmerkki Northille tällä hetkellä. Hellraisersin paras vaihtoehto olisi valita omaksi kartakseen Train.
Northia on vaikea pelata tasoituksella ottaen huomioon sen, että Hellraisers todennäköisesti valitsee omaksi kartakseen Trainin. North tulee ottelun viemään, mutta todennäköisesti vasta kolmessa kartassa.

Lyö 25€ veto – ja saat toisen 25€ vedon ilmaiseksi!

  1. Siirry Olybetille TÄSTÄ.
  2. Lyö 25€ single-veto peliin (minimikerroin 1,80)
  3. Vetosi lyötyä tilillesi hyvitetään 25€ ensivetobnus

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ