StarSeries i-League Season 5 pe 01.06. klo 18:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

StarSeries i-League Season 5, CS:GO | Pohjoismaiden väännöllä rahat taskuun!

Pohjoismaat Ruotsi ja Tanska kohtaavat illan CS ottelussa. Miten käy?
StarSeries i-League Season 5 turnauksessa pelataan jo viidettä päivää, joka on lohkovaiheen viimeinen päivä. Tänään selviää viimeiset putoajat, ja puolivälieriin pääsijät. Illan viimeisessä ottelussa vastakkain asettuvat tanskalaisjoukkue North ja ruotsalaisjoukkue Godsent. Ottelusta on tulossa erittäin tasaväkinen.
Molemmat joukkueet ovat väläytelleet erittäin hyvää pelaamista turnauksen aikana, mutta molemmilla on ollut myös hieman pohjakosketuksia. Godsent onnistui voittamaan kartan Liquidilta ja joukkue on myös voittanut Renegadesin ja TyLoon turnauksessa.
North hävisi Mousesportsille ja NiP:lle, mutta voittivat Hellraisersin ja NRG:n. North on paikoitellen näyttäny erittäin hyvältä mutta myös ns. “normaalia Northia” on nähty kuin uumoilimmekin. North on vielä liian nuori joukkue pelaamaan kovan paineen alla ja sama pätee myös Godsentiin.
Ottelussa tulee varmasti hyvin paljon virheitä, ja ottelun voittaa varmasti joukkue, joka tekee vähemmän virheitä. North on näyttänyt hyvin epävarmalta paineen alla pelatessaan, joten antaisimme Godsentille edun. Kokonaisuudessaan North on tietysti parempi joukkue ja ennakkosuosikki, mutta hyvin pienellä marginaalilla.
Ottelu tulee varmasti olemaan hyvin tasaväkinen, sillä karttavalinnat tulevat olemaan erittäin tasaiset. Karttavalinnat eivät todennäköisesti tule suosimaan kumpaakaan joukkuetta.

Karttavalinnat


GODSENT remove Dust 2
North remove Cache
GODSENT pick Overpass (1)

North pick Nuke (2)

GODSENT remove Inferno
North remove Train
3. Kartta = Mirage (3)

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ