StarSeries i-League Season 5 ti 29.05. klo 16:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

StarSeries i-League Season 5, CS:GO | Yllättääkö TyLoo jälleen?

TyLoo otti StarSeriesin avauspäivänä huikean 2-0 voiton maailmanlistan kolmanneksi sijoittuvasta Natus Vincerestä. Kiinalaiset näyttivät jälleen kerran huikeaa taitoaan, kun he ampuivat ukrainalaisen Na’Vin ulos serveriltä. TyLoo näytti aivan yhtä hyvältä ja valmiilta tähän turnaukseen kuin uumoilinkin.

Mousesportsilla on tunnetusti erittäin huono menneisyys tuntemattomampia joukkueita vastaan. Näyttää usein siltä, että joukkue lähtisi näihin peleihin täysin takki auki ilman minkäänlaista pelisuunnitelmaa, joka on täysin absurdi ajatus pelattaessa näinkin korkealla tasolla.
Joukkue on näyttänyt viime aikoina erittäin epävakaalta. Joukkueen suomalaispelaaja Miika “Sunny” Kemppi sanoi haastattelussa ennen heidän peliään turnauksen ensimmäisenä päivänä, että joukkueensa ei selvästikään ole parhaalla mahdollisella tasolla. Tämä johtuu Sunnyn mukaan siitä, että heillä ei ole ollut aikaa harjoitella, sillä turnauksia on ollut niin paljon.
TyLoo on kotoisin kiinasta, ja on melko uusi joukkue isoihin turnauksiin. Monet maailman parhaat joukkueet eivät tutustu näihin hieman tuntemattomampiin joukkueisiin, joka tuo heille selvän edun. TyLoolla on ollut paljon enemmän aikaa valmistautua tähän turnaukseen, kuin muilla joukkueilla, joten he ovat varmasti opiskelleet miten Mousesports pelaa.
Kiinalaiset näyttivät turnauksen avauspäivänä huikeaa yksilötaitoa ja erinomaista pelinlukua. TyLoo on selvästi tullut turnaukseen tavoitteenaan vain ja ainoastaan paikka puolivälierissä. Yllättääkö TyLoo jälleen, vai voiko sitä enään kutsua yllätykseksi?

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Pelaa 20 eurolla 200 käteiskierrosta Highroller-kasinolla.

Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ