F Liiga su 24.10. klo 17:00

Steelers - Tiikerit

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tiikerintaljaa Loimua Areenan seinälle!

Viime kaudella liigakarsinnoissa sarjapaikkansa säilyttänyt Steelers lukeutuu tälläkin kaudella jälleen sarjan heikoimpiin joukkueisiin.

Loppukaudesta hyvin osunut Niko Einiö vaihtoi kilpaveli Lasbiin yhdessä Daniel Megyaszain kanssa ja Nico Matilainen palasi alasarjoihin. Tähtivahti Eero Kososen visiitti Hämeenlinnassa jäi niin ikään vain vuoden mittaiseksi.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Tulijapuolella Classicin organisaatiossa palloilleet Valtteri Molkka ja Juuso Woiwalin olivat hyviä hakuja ja varsinkin ensinmainitun nimi on syytä laittaa muistivihkoon ylös. Myös läpimurtoa viime kaudella tehnyt Teuvo Kinnunen on loukkaantumisen jälkeen jälleen täydessä iskussa.

Tähtihyökkääjä Markus Sipronen on edellee lasaretin puolella mutta allekirjoittaneen tietojen mukaan miehen kuntoutus on hyvin lähellä loppuaan.

Tikkurilan Tiikerit oli siirtoikkunan suurimpia häviäjiä. Käytännössä joukkue menetti valmennuksen lisäksi kaikki kärkiyksilönsä muihin seuroihin.

Christian Remes on ollut alkukaudesta erittäin tehokas ja naulannut tililleen jo seitsemän täysosumaa. Kevin Starck on vierellä säestänyt tehoin 2+7.

Tiikerit jahtaa vielä kauden avauspisteitään. Viidessä pelaamassaan ottelussa se on ennakko-odotuksiin nähden ollut yllättävänkin hyvin kartalla.

Kyseessä on koko kauden mittapuullakin erittäin tärkeä ottelu. Molemmat joukkeista koki eilen totaali murskajaiset ja Tiikereillä painaa jaloissa vielä matkustus Seinäjoelta. Steelers on jostain syystä lyöty otteluun altavastaajaksi, jota allekirjoittanut ei sulata. Tiikerit on sarjan heikoin joukkue ja teräsmiehet nappaavat tästä kauden toisen voittonsa.