FA Cup ke 17.11. klo 21:45

Stockport - Bolton

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Bolton vaikeuksissa FA Cupissa!

Keskiviikkona jalkapallossa on lähes hiirenhiljaista, ja Olympiastadionin vahvat tunnelmat enää muisto vain. Lohtufutiksena otetaan keskiviikolle kaikkein paatuneimpien futisromantikkojen suosikkitapaus FA Cup, joka on 150 vuoden historiallaan maailman vanhin kansallinen jalkapalloturnaus.

Stockport ja Bolton pelaavat uusintaottelun FA Cupin toiselle kierrokselle pääsystä. Nähtävästi Englannissa ei pelata tarpeeksi jalkapallopelejä, kun cupin matseja ei haluta ratkaista kerralla. Stockport on tällä hetkellä viidennellä sarjatasolla National Leaguessa, kun Jussi Jääskeläisen vanha seura Bolton luutii kolmannella tasolla League Onessa.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Joukkueiden tasapeliin päättynyt matsi oli Stockportin uuden koutsin Dave Challinorin ensimmäinen joukkueen peräsimessä – joukkueen keskinkertaiset esitykset sarjassa eivät tyydyttäneet johtokuntaa, ja mies nokassa sai vaihtua. Challinorilta odotetaan intensiivisempää pelityyliä ja nousua National Leaguen kärkikahinoihin.

Bolton katkaisi vaikean jaksonsa voittamalla ansaitusti sarjajumbo Crewen. Myöhäinen syksy on kuitenkin ollut Penniinien alarinteillä vaikea, eikä kotitasapeli Stockportiakaan vastaan varsinaisesti hurmannut. Keskiviikkona paikalla ovat TV-kamerat, mikä osaltaan tuo kotijoukkueelle tsemppiä, eikä Boltonille ole odotettavissa helppoa iltaa.

Uhmapelaajissa siis ennustellaan Boltonille vaikeuksia, ja kertoimien valossa kotijoukkueen betsaaminen houkuttaa. Parhaita kotikertoimia on vähemmän yllättäen tarjolla jälleen Coolbetillä, jonne mattimyöhäisetkin voivat avata tilin ja tuutata ensipistona Stockportin voittoa.