EFL Championship pe 10.03. klo 22:00

Stoke - Blackburn

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Nyt menee liioitteluksi – Blackburn saa posketonta kerrointa!

Stoke näyttäisi tämänhetkisten faktojen mukaan selvittävän kauden minimitavoitteensa, ja uusivan Championshipin sarjapaikkansa. Pisteitä tulee tasaiseen tahtiin, ja sarjan putoajakolmikko on jo yhdentoista pisteen päästä. Kauden suurimpiin yllättäjiin kuuluva Blackburn on puolestaan vastoin todennäköisyyksiä edelleen menossa nousuun tähtääviin play offeihin. Suoritusta on lähtökohtiin nähden pidettävä piinkovana, tulee top kuusi paikka lunastettua tai ei.

Stokella on alla varmaankin kauden paras tulos, kun Potters haki Sunderlandilta vieraspisteet komealla 1-5 voitolla. Sunderlandilla on juuri huono jakso menossa, mutta Alex Neilin suojateilta ei voi ottaa mitään pois – tuon marginaalin vierasvoitto on aina jotain erityistä. Koko kauden mittakaavassa kuva on ollut huomattavasti harmaampi. Kokoonpanopuolella on tehtävä ainakin pari muutosta, kun Matija Sarkic sekä Ben Wilmot menivät viimeksi rikki.

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Blackburnilta puuttuu miehiä peräti puolisen tusinaa, mutta meno on tästä huolimatta ollut vahvaa. Kaikenlaiset ennustukset kärjestä putoamisesta ovat kaikuneet Lancashiressä kuuroille korville, ja tulosrivi on tälläkin hetkellä sangen maireaa katseltavaa. Viime viikonloppuna kaatui sarjanousulle kovasti tyrkyllä oleva Sheffield United, joten Jon Dahl Tomasson on todellakin tehnyt asioita oikein.

Ehkä Stoken tuore murskavoitto painaa puntarissa liikaa, ja Blackburn on saanut pelattavaa kerrointa. Stoke ei ole näin hirvittävän suuri suosikki kotiedustaan huolimatta, sillä Blackburn osaa olla todella ilkeä vastus kenelle tahansa. Suositus on nollatasoituksella, jolloin tasurilla saa omansa pois. William Hill on yksi päällimmäisten liioittelijoiden joukossa, joten betsi sinne!

Kertoimet ottelulleStoke - Blackburn10.03.2023