Ruotsin Superliiga su 24.10. klo 16:00

Storvreta - Jönköping

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Storvreta iskee kaksinumeroiset taululle kotiyleisön mieliksi

Viime vuoden hopeamitalisti Storvretassa vaihtuvuus oli suurta. Ykköstykit Alexander Rudd ja Hampus Ahren vaihtoivat kokonaan pois Ruotsin pääsarjasta ja ikinuori Henrik Stenberg ripusti pelitossut naulaan.

Tulijapuolella Andreas Stefanssonilta odotetaan urotekoja hyökkäyspäässä ja tänään kasvattiseuransa kohtaava Otto Weidman on laadukas kahden suunnan sentteri. Carl Kostov-Bredberg täydentää timanttisen pakiston.

TALLETA 30€ - SAAT 150 KÄTEISKIERROSTA! 🔥🔥

Talleta 30 euroa ja saat 150 ilmaiskierrosta ilman kierrätystä! Voitot saat pitää itselläsi – älä siis odota vaan toimi heti!

PELAA TÄSTÄ

Vreta on kärsinyt jo peräti kaksi tappiota kun avauskierroksella Dalen oli vahvempi ja viimeksi Mullsjö latoi tulostaululle yhden maalin enemmän. Robin Nilsberth, Tobias Gustafsson ja Albin Sjögren ovat maajoukkueenkin keulakuvia.

Maalinsuulla Viktor Klintsten kärsii ottelurangaistusta, joten tolppien välissä tänään aloittanee Emil Lindblom.

Jönköpings heikentyi viime kaudesta reippaasti mutta neljästä pelaamastaan ottelusta joukkue on kuitenkin raapinut kasaan kuusi pistettä.

Kokoonpano ei ole laadukas mutta kuitenkin melko tasainen. Simon Hult ja Hannes Nyström ovat tulevaisuuden nuoria lupauksia ja Filip Björk sekä Joel Wadsten ovat osoittaneet jo kuuluvansa liigan runkopelaajiin.

Gustav Janssonin lähtö jätti maalinsuulle ison aukon täytettäväksi ja rehellisyyden nimissä Alexander Gustavsson ei allekirjoittaneen papereissa ole minkään tason paikkaaja.

Storvreta on otteluun jättisuosikki ja mikä tahansa muu kuin selvä kotivoitto olisi iso yllätys. Oletuksena on, että Jönköping osuu maalipuiden väliin muutaman kerran ja loput kihautukset kaivetaan vieraiden verkosta. Totaali ryöpytyskään ei yllättäisi, joten overia peleihin.