Ruotsin Superliiga su 11.12. klo 18:00

Storvreta - Linköping

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Storvreta murskaa ennätyksiä! – Linköpinginkään ei pääse maaleilla juhlimaan

Ruotsin Superliigassa ollaan tällä kaudella päästy todistamaan yhden joukkueen suvereenia puolustusnäytöstä. Storvreta on nostanut puolustuspelinsä vaadetta täysin uusille leveleille ja sarjakakkosen verkkoon on ladottu osumia ainoastaan kolmen nuotan ottelukeskiarvolla!

Mika Kohosen suojattien kurinalaisuus on ollut ihailtavaa ja meneillään on komea kahdeksan ottelun voittoletku. Viimeksi Kalmarsund kaatui kotona 5-2 ja viimeisessä kolmessa otatuksessa tähtivahti Måns Parsjö-Tegnerin selän takana on kolissut ainoastaan neljä kertaa.

Albin Sjögren ja Andreas Stefansson pitävät huolen hyökkäyspäässä ja puolustuskalusto onkin sitten Tobias Gustafssonin sekä Rasmus Anderssonin johdolla sarjan valovoimaisin. Keskikaistalla Vretalla on lyödä kentälle erittäin kovia kahdensuunnan senttereitä esimerkiksi Otto Weidmanin ja Filip Björkin johdolla.

Linköping on kiinni viimeisessä playoffs-lipukkeessa ja viimeksi se katkaisi siipirikkoisen Pixbon kustannuksella karmaisevan seitsemän ottelun mittaisen tappioputkensa.


“Crusaders” ei ole aivan niin huono mitä tulokset antaisi odottaa mutta toisaalta joukkueen potentiaali ei hyvänäkään päivänä aivan kärkeen riitä. Simon Palmen on ollut hyvässä liekissä ja Siriuksesta poimittu Suomi-laituri Kevin Söderling luo hyvin tekopaikkoja. Veteraani Martin Karlssonin suonenveto loppunee pian, joten top-luokan ratkaisijoista alkaa olla huutava pula.

Storvreta voittaa ottelun ja pitää Linköpingin maalihanat hyvin kurissa. Vieraiden maalilla Gustav Jansson on myös tekijämiehiä, joten mitään rallattelua tuskin tullaan näkemään. Molemmat joukkueet lukeutuvat ns. “under-koriin” eikä keskinäinen historiakaan maalijuhlia puolla. LuckyCasino tarjoilee aikaista joululahjaa eikä tätä jätettä käyttämättä!