la 27.04. klo 16:15

Storvreta - Pixbo

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

MAXBET ALERT! Suomalaisluotsille hopeaa tarjolla – Pixbo vapauttaa lajiväen 14 vuoden piinasta!

Ruotsin Superliiga huipentuu lauantaina Tukholmassa, kun Friends Areenan finaalissa Storvreta “isännöi” Pixboa. Uhmapelaajat takoi tuohta “Kettujen” kelkassa jo välierissä, ja taivasta hipovat undergog-kertoimet nostavat jälleen maireaa hymyä suupieliin jo useampi päivä ennen h-hetkeä. Runkosarjavoittaja Storvretaa ei oikeasti olla vielä tällä kaudella testattu, ja “mahtiseurojen” voittokulku pääsarjassa päättyy tähän kevääseen!

*Tsekkaa tästä huhtikuun 2024 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Storvreta on paperilla heikompi kuin viime vuonna. Nuori Gabriel Kohonen on toki rookie-kaudellaan ylittänyt kaikki odotukset, mutta pientä kysymysmerkkiä ratkaisuosastolle on silti finaaliin heitettävä. Puolustus on toiminut tuttuun tyyliin koko kauden loistavasti, eikä Måns Parsjön ole tolppien välissä liiemmin tarvinnut venyä. Kokenut Tobias Gustafsson on tärkeä pala kerrasta poikki otteluissa, muttei suomalaisluotsi Mika Kohonen todellakaan millään ylivoimaisella materiaalilla tässä pääse operoimaan. Filip Langerin poissaolo on iso takaisku ja tekee “Vretasta” vielä korostetummin todella hajuttoman nipun.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

Henkilön Pixbo Innebandy (@pixboinnebandy) jakama julkaisu


Pixbo laittoi suurseura Falunin välierissä helposti nippuun ja nälkä on “Kettulaumalla” aivan jäätävä, sillä nuorisotähdet Daniel Kalentunin johdolla kävivät vielä välieräsarjan jälkeen pokkaamassa junnu kultaa oman ikäluokan turneessa. Jon Hedlund on edelleen planeetan paras ykköskassari ja Oskar Weissbachilta voidaan lauantaina odottaa todellista valot alas-showta. Joukkue on erinomaisesti roolitettu ja tehoja satelee Felix Lanverin johdolla ykkösviisikosta, sekä kokeneen Gustav Fritzellin säestämänä taustaviulusta. Erikoistilanteet ovat toimineet hyvällä tasolla koko kevään, eikä Pixbosta helposti saa kaivettua esiin yhtäkään isoa heikkoutta.

Poika on saunonut “mahtiseurojen” (Storvretan ja Falunin) välillä viimeiset 14 vuotta, mutta nyt Pixbo laittaa historiankirjat uusiksi. Storvreta on päässyt pudotuspeleissä todella helpolla, kun välierissäkin Växjö kärsi isoista poissaoloista. Pixbo on tehnyt komeaa nousua jo useamman vuoden, ja tämän kauden Cup-mestaruuskin vaati nimenomaan Storvretan uittamisen lammikossa matkan varrella. Neutraalilla näyttämöllä matchup on hyvin lähellä kolikonheittoa ja Bethardin suoraan “vierasvoittoon” kehtaa puskea pelimerkkejä sisään!