Ruotsin Superliiga la 15.10. klo 18:00

Storvreta - Thorengruppen

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Lajilegenda löi mahtiseuran luukut kiinni – maaliodottamasta markkinan kanssa täysin eri näkemys!

Storvreta on aloittanut kautensa varsin mallikkaasti. Viime kaudella välierissä pudonnut suurseura naarasi hyviä täsmähankintoja ja penkin takana lajilegenda Mika Kohosen kädenjälki on ollut välittömästi nähtävissä. Kun otetaan laskuista Växjölle kärsitty 2-7 tappio pois, on tähtivahti Måns Parsjö-Tegnerin selän taakse osuttu vain 2,25 osuman ottelukeskiarvolla.

Rightin-puolen maalinsylkijöistä Albin Sjögren ja Filip Eriksson ovat latoneet reikäkuulaa komeasti verkon perukoille ja viheliäs Andreas Stefansson on maalinedustalla sarjan parhaimmistoa. Puolustusarsenaalista Tobias Gustafssonilta ja Rasmus Anderssonilta on lupa odottaa reippaasti enemmän.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

Thorengruppeniin ladattiin isoja odotuksia mutta melko nopeasti tuli selväksi, ettei joukkueen viime vuotinen tähdenlento enää kantanutkaan kovin pitkälle. Ennakkoon heikommat TTG on niputtanut nihkeän kaavan kautta ja isommilta onkin sitten tullut lunta tupaan ihan urakalla.

Uumajalaisten materiaali on todella rajallinen ja kun tehokaksikko Öhgren-Hjälm onkin palautettu takaisin maanpinnalle, on pohjoisen pojilla mennyt sormi suuhun. Vieraspelaaminen on edelleen iso kysymysmerkki ja oletettavasti joukkueen katseet on jo tiukasti ensi viikon huipputärkeässä Gävle-ottelussa.


Storvreta marssii selvähköön voittoon mutta tulostaululla lukemat ei välttämättä ihan totaalisesti repeä. 12,5 maalin totals-raja on joukkueiden nykyiset formit huomioon ottaen aivan liian korkea, joten nostetaan 22Betin kärkikerroin underista tapetille.