Ruotsin Superliiga ke 17.11. klo 19:30

Storvreta - Thorengruppen

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Sensaatiomaisesti aloittanut Thorengruppen ensimmäistä kertaa tällä kaudella otteluun tappio niskassaan, joko liito loppuu myös hyökkäyspäässä?

Ruotsin Superliigassa tykitellään keskiviikkona tuhti kuuden ottelun rutistus, jossa katseet suunnataan ensimmäisenä IFU Areenalle kun mahtiseura Storvreta isännöi alkukauden sensaatio Team Thorengurppenia. Reikäpallo keskiympärään ja rähinä käyntiin Suomen aikaa kello 19.30!

Kotijoukkue on otteluun jättisuosikki, mutta illan vieraat ovat kyllä alkukaudesta osoittaneet vaarallisuutensa. Itse asiassa matsiin lähdettäessä Thorengruppen löytyy sarjataulukosta Vretan edeltä. Perinteiset 1X2-kertoimet ja handicapit ei aiheuta suurta värinää housunlahkeessa, mutta maalimääristä löytyy pientä etua. Kupongille ruksitaan tyylipuhdasta overia mutta ennen kuin lyödään panoksia keskelle käydään peli-ideaa hiukan tarkemmin vielä läpi.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Thorengruppenin kahdeksassa ottelussa maaliverkko on pöllynyt peräti 14,6 osuman keskiarvolla. Hyökkäyspäähän TTG on ollut sarjan paras joukkue 8,25 kihautuksen keskiarvolla. Ainoastaan yhdessä uumajalsiten ottelussa ollaan jääty alle 11,5 osuman. Storvretan otteluissa palloa on kaivettu verkon perukoilta 10,8 kertaa ottelua kohden, hyökkäyspäähän “Kotkat” on tuottanut osumia sarjan kolmanneksi eniten, noin 6,9 osuman keskiarvolla. Kaksikon keskinäisissä kohtaamisissa maalikeskiarvo huitelee 11,8 tuntumassa.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

Henkilön Storvreta IBK (@storvreta_ibk) jakama julkaisu


Vieradien teho-duo Axel Hjälm – Hampus Öhgren on nakuttanut yhteensä 47 tehopistettä ja meritoitunut Jonas Svahn (6+8) on aloittanut niin ikään sesongin pirteästi. Storvretan puolelta nuori Filip Eriksson on osunut tolppien väliin seitsemän kertaa ja Andreas Stefansson on tuulettanut osumia jo 11 kertaa. Thorengruppen on tällä hetkellä sarjan viihdyttävimpiä joukkueita ja kyllä Storvretan maajoukkuetähdistökin Albin Sjögrenin johdolla maalinteon taitaa. Totals-raja on piirretty 11,5:een, vaikka se voisi huoletta olla pykälää korkeammallakin.