Ruotsin Superliiga ma 17.04. klo 19:30

Storvreta - Växjö

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Mitä ihmettä? Uhmapelaajien tuulitakki kääntyy – Vieraat lähtee game seveniin haastavista lähtökohdista.

Växjö missasi ensimmäisen ottelupallon kotiluolassaan lauantaina ja kasetti alkaa Vipers leirissä hajota tuttuun tyyliin. Game seven palloillaan jälleen IFU Areenalla, jossa Storvretan tappio olisi tasaisista kertoimista huolimatta iso yllätys.

Storvreta kesti paineet uskomattoman hyvin. Veitsi kurkulla täpötäyden Fortnoxin edessä 2-0 tappioasemata suvereeniin 2-10 ylikävelyyn oli myrskyvaroitus jopa jo finaalia ajatellen. Kokenut kaarti Tobias Gustafssonin johdolla ei turhia mailaa purista ja ykkösvitja Albin Sjögrenin esimerkillä alkaa olla hirmu lyönnissä. Pelillisesti Vreta ei ole sarjassa dominoinut mutta kokemus on ollut tiukoissa paikoissa vahvasti läsnä.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Växjö on koko sarjan leikkinyt tulella ja nyt koko talo alkaa olla ilmi liekeissä. Tähtipuolustaja Markus Jonssonin kausi päättyi nelospelissä loukkaantumiseen ja joukkueelle elintärkeä Jesper Sankell hölmöili itselleen pelikiellon ratkaisevaan mittelöön. Tolppien välissä kaksintaistelu on Vipers leiristä katsottuna karmeaa katsottavaa ja selkäranka alkaa vierasleirissä olla taivutettu napsahtamispisteeseen.


Storvreta on saamassa “vapaataivalta” finaaliin. Vieraiden poissaolot ovat massiivisia ja kotijoukkueen ykköshepat vasta virittelevät huippukuntoaan. Uhmapelaajat oli sarjan alussa vahvasti Växjön kelkassa, mutta pehmeäpäisen joukkueen uhkakuvat ovat jälleen realisoituneet karusti kentän tasolla. Vreta on katkaisupelissä selvä suosikki, eikä olisi järin suuri yllätys vaikka ero tulostaululla repsahtaisi tässä enemmänkin. Vieraiden kasetti ei kestä ja Storvretan eteneminen finaaliin varsinaisenpeliajan puitteissa on Tonybetin kärkikellotuksella hyvä runkokohde viikon alkuun.