Ruotsin Superliiga su 25.09. klo 18:00

Storvreta - Växjö

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ruotsin mahtiseura tekee uutta nousua – Storvreta jatkaa tappioitta!

Mahtiseura Storvreta on jo useamman vuoden jäänyt Falunin jalkoihin ja viime kaudella tie nousi jo välierissä pystyyn. Päävalmentajaksi siirtynyt lajilegenda Mika Kohonen on ottanut pukukopin komeasti haltuun ja avauskierroksilla Vreta on ollut todella hyvä.

Pixbo ja Jönköping kaatuivat yhteismaalein 20-5. Maalinsuulla Måns Parsjö-Tegner on sarjan parhaimmistoa ja niin ikään Dalenista värvätty Rasmus Andersson vain vahvistaa maajoukkuetason puolustusarsenaalia. Kapteeni ja viime vuonna maailman parhaaksi valittu Tobias Gustafsson sen kuin jatkaa hurjaa virettään.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Sentteriosasto on Strovretan isoin kysmysmerkki. Filip Björk on kelpohankinta keskikaistalle muttei ehkä ihan parasta a-luokkaa. Otto Weidmanilta odotetaan paljon ja kahden ensimmäisen ottelun peusteella ketsuppipullo on vihdoin aukeamsisillaan.

Växjö seilaa kotijoukkueen tapaan tappioitta. Kärkikamppailussa Kalmarsund kaatui 2-3 ja viimeksi sarjanousija Gävle rimpuili melko pitkäänkin Vipersin mukana.

“Kotiin” palannut Andre Andersson on ollut selkeä kapelimestari yhdessä Ludwig Perssonin kanssa mutta muuten taustaviulussa on ollut melko hiljaista. Muutenkin Vipersin perisynti on ollut läsnä ja taso on otteluiden sisälläkin heitellyt yllättävän paljon.

Storvreta vaikuttaa alkukauden perusteella olevan vielä odotettuakin vahvempi, eikä Växjö IFU Areenalla juurikaan ole urotekoihin vuosien saatossa yltänyt. Mistään kevyestä iltapuhteesta ei ole kyse mutta kyllä tasapainoisempi kotijoukkue tästä voiton tililleen nappaa.