Ruotsin Superliiga la 08.04. klo 16:00

Storvreta - Växjö

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Suomalaisluotsin taktinen stondis maksoi viimeksi voiton – Uhmapelaajat jatkaa välieräsarjassa tutulla linjalla!

Växjö kairasi vihjeemme mukaisesti välieräsarjan tasoihin näytöstyyliin lukemin 8-4. Lauantaina isketään jälleen IFU Areenalla, jossa viimeksi vieraat tuhosi saumansa kuluttamalla liikaa jäähypenkkiä. Vipers on ollut molemmissa otteluissa edellä ja Vretan tehokaksikon pimentämiseen ollaan alettu löytää sopivat eväät.

Storvreta pyristeli vieraissa näennäisesti mukana, mutta teholinko Albin Sjögrenin niskaan heitetty päällystakki pitäisi saada riisuttua jollain keinoilla pois. Maalinsuulla Måns Parsjö alkaa näyttämään jälleen tavalliselta kuolevaiselta ja Filip Björkin johtama kakkosviisikko on ollut pelillisesti helisemässä. Vreta ei pitkillä rallatteluillaan saa hyökkäyspäässä juurikaan parhaimman sektorin maalipaikkoja ja puolustussuuntaan Mika Kohosen kiihottumaan saanut miesmerkki oli viimeksi taktisesti täysi katastrofi.

Växjö oli sarjan avausottelussa tappiosta huolimatta pelottavan hyvä ja kotona peli oli tasaisista lukemista huolimatta pitkälti viimeisen naulan arkkuun lyömistä vaille kokoajan valmis. Jesper Sankell vie omaa matchuppiaan täysin sata nolla ja Niklas Ramirez alistaa vastustajaa puolustussuuntaan miten haluaa. Valmennus on Johan Schönbeckin johdolla onnistunut mainiosti ja oikea-aikaiset tiivistykset ovat olleet sarjassa isossa rolissa.


Storvreta on paljon lyhyiden “hyvien hetkien” varassa ja toki kokenut joukkue on nämä käyttänyt hyvin hyödykseen. Muuten Växjö on ollut koko ajan muutaman askeleen edellä ja kakkosmatsin boosti on juuri sitä mitä “fiilis-joukkue” tähän väliin tilasi. Vipers tarvitsee paras seitsemästä sarjassa yhden ryöstön vieraista ja nyt komospelissä lähtökohdat ovat tähän kaikista parhaimmat. Uhmapelaajat on liputtanut koko sarjan Växjön puolesta ja edelleenkin kertoimet pakottavat tällä linjalla jatkamaan. Vieraiden voitto jatkoajan tai rankkareidenkin päätteeksi riittää lunastukseen WilliamHillin markkinatopilla!