ATP ma 27.06. klo 16:30

Struff - Alcaraz

Wimbledon starttaa! Häviääkö Carlos Alcaraz taas nurmella?

Carlos Alcarazia saatiin ihailla niin kovalla alustalla kuin massallakin pitkin kevättä ja alkukesää, mutta siirtyminen nurmelle on tuonut mukanaan ongelmia. Wimbledoniin valmistavissa matseissa espanjalaistähti sai kovaa kyytiä. Jan-Lennard Struff on tietyllä tapaa jokerikortti, mutta pystyy parhaimmillaan pelaamaan tasaisia matseja.

Saksalainen on nähtävä potentiaalisena haastajana Alcarazille Wimbledonin avauskierroksella. Sekä Frances Tiafoe että Casper Ruud kyykyttivät suoraan erin 2–0 espanjalaista nurmikauden alkajaisiksi. Nurmi ei ole ennenkään ollut maailmanlistan seitsemännelle vahva alusta, mutta tätä Grand Slamia edeltävät suoritukset ovat alittaneet riman. Toki ei oteta mitään pois hurjista saavutuksista ja meriiteistä, joista kohisten maailman kärkeen noussut tunnetaan.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Struff on päässyt pelaamaan nurmella hieman enemmän kovia matseja ennen turnauksen alkua. Tulokset eivät ole vakuuttaneet saksalaisenkaan osalta, mutta huomattavasti lähempänä omaa oletustasoaan mies on ollut. Alcarazilta suvereeniin voittoon vaadittaisiin puolestaan merkittävää tasonnostoa suhteessa viimeisimpiin mittelöihin.

Espanjalainen on lyöty kertoimissa melko massiiviseksi ennakkosuosikiksi, mitä ei täysin purematta niellä. Alcaraz on ollut nurmella vaikeuksissa vastustajasta riippumatta, eikä edes vahva syöttöpelaaminen ole ollut Ranskan avoimen tennisturnauksen jälkeen entisellään. Betsivalinnaksi haetaan tasoitusveto Struffin kautta maltillisella panostuksella.

10 euroa pelirahaa