Matteo Berrettini - Karen Khachanov

to 13.06. Klo 12:00

Nurmikenttä haastaa massaspesialistit Stuttgartissa

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Stuttgartin ATP-turnauksen toisella kierroksella on luvassa erittäin mielenkiintoinen kamppailu, kun massapelaajina tunnetut italialainen Matteo Berrettini (ATP 30.) sekä venäläinen Karen Khachanov (ATP 9.) ottavat mittaa toisistaan.

Berrettini menestyy parhaiten massakentällä, mutta myös nurmella miehellä on sanansa sanottavanaan painavan syöttönsä ansiosta. Berrettini pelaa myöskin keskivertoa enemmän verkolla, vaikka mieluiten mies esittelee kovaa kämmenlyöntiään takakentältä. Berrettini on pelannut viime otteluissaan hyvin alustasta riippumatta.

Turnauksen ensimmäisellä kierroksella Berrettini tiputti enemmän kuin yllättäen australialaisen Nick Kyrgiosin jatkosta suoraan kahdessa erässä.

Betsaa nopeammin ja kotiuta voitot suoraan pankkitilille!

Lyö veto Nopeampi.comilla - voitot tilille 15 minuutissa!

Khachanov pelaa ensimmäisen ottelunsa nurmella massakenttäkauden jälkeen. Khachanov on ennenkaikkea loistava syöttäjä, mutta palloralleissa miehellä on aseenaan äärimmäisen pelottava kämmenlyönti. Khachanov pelaa todella yksinkertaista tennistä, hän pyrkii pitämään pelin takakentällä ja juoksuttamaan vastustajaansa voimakkailla krossilyönneillä. Tarvittaessa venäläinen on myöskin todella nopea jaloistaan, ja pystyy puolustamaan myöskin stoppareita varsin menestyksekkäästi.

Ottelusta on varmasti tulossa tasainen, mutta hieman paremman verkkopelinsä ja nurmikenttätuntuman turvin ottelun sopii odottaa kääntyvän Berrettinille. Lapulle lähtee italialaisen suora voitto.

Frendien kanssa Uhmamatkalle Tallinnaan – Mr. Veto maksaa isäntänä viulut!