Felix Auger-Aliassime - Matteo Berrettini

su 16.06. Klo 16:00

Berrettini marssimassa turnausvoittoon?

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Stuttgartin ATP-turnaus huipentuu sunnuntaina, kun kanadalainen Felix Auger-Aliassime (ATP 21.) kohtaa italialaisen Matteo Berrettinin (ATP 30.)

Auger-Aliassime on lajin suurimpia lupauksia, mutta pelin taso nuorukaisella ailahtelee vielä melkoisesti. Parhaimmillaan kanadalainen on massalla, mutta nurmikentälläkin häneltä on nähty toistaiseksi melko vakuuttavia esityksiä. Kanadalainen perustaa pelinsä hyvään syöttöpeliin, sekä koviin krossilyönteihin. Verkolla miestä ei kovinkaan usein nähdä, mikä on nurmikentällä sääli.

50€ RISKITÖN VETO

50€ riskitön veto – voitoilla ei kierrätysvaatimusta!

LUNASTA TARJOUS

Betsaa nopeammin ja kotiuta voitot suoraan pankkitilille!

Lyö veto Nopeampi.comilla - voitot tilille 15 minuutissa!

Berrettini on suorastaan loistanut Stuttgartissa koko viikon, ja miehen peli tuntuu tällä hetkellä sopivan todella hyvin nopealle alustalle. Italialainen ei ole hävinnyt koko turnauksessa vielä ainuttakaan syöttövuoroa, mikä johtuu pitkälti hänen hyvästä syötöstään ja loistavasta verkkopelaamisesta. Palautuspelaajanakin Berrettiniltä löytyy monipuolisuutta tarkan kämmenlyönnin sekä stoppareiden muodossa.

Berrettini on jo alustankin takia suuri ennakkosuosikki ottelun voittajaksi, ja miehen hurja vire pakottaakin ottamaan lapulle erätasoitusta yllättävän korkealla kertoimella.

Frendien kanssa Uhmamatkalle Tallinnaan – Mr. Veto maksaa isäntänä viulut!

>>> Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset – katso koko listaus!