Matteo Berrettini - Nick Kyrgios

ti 11.06. Klo 12:00

Kyrgios näytöstyyliin toiselle kierrokselle?

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Roland Garrosin jälkeen alkaa monien odottama nurmikenttäkausi, ja ensimmäisten turnausten joukossa alkaa myös Stuttgartin ATP-turnaus. Ensimmäiseltä kierrokselta napsitaan kohteita kiinni italialaisen Matteo Berrettinin (ATP 30.) sekä australialaisen Nick Kyrgiosin (ATP 36.) kohtaamisesta.

Berrettini on massakenttien erikoismies, mutta myös nurmella miehellä on sanansa sanottavanaan painavan syöttönsä ansiosta. Berrettini pelaa myöskin jonkin verran verkolla, vaikka mieluiten mies esittelee kovaa kämmenlyöntiään takakentältä. Italialainen ei kuitenkaan ole mikään varmin suorittaja, sillä kesken pelienkin hänelle saattaa tulla monta helppoa virhettä putkeen loistavien suoritusten jälkeen.

Talleta 10€ – saat 50€ pelirahaa!

Coolbetin huippubonus uusille pelaajille - kympillä 50€ pelirahaa!

Kyrgios pelasi massa ainoastaan muutamia otteluita, koska hän kirjaimellisesti vihaa hitaita alustoja. Kaikista nopeimpana alustana tunnettu nurmikenttä motivoi australialaista varmasti, ja mieheltä on lupa odottaa jopa dominointia koko nurmikenttäkauden ajan. Kyrgios on maailman parhaita, ellei jopa paras syöttäjä ja hän pelaa erittäin mielellään verkolla. Tarvittaessa Kyrgiosilta löytyy kirjaimellisesti aivan kaikkea lyöntivalikoimastaan, ja ei olisi yllätys mikäli tiistainakin nähtäisiin kunnon australialaista showta.

Kyrgios pääsee lopulta mukavuusaluelleen, eikä hän todennäköisesti tule häviämään ainuttakaan syöttövuoroa ottelussa. Lapulle kelpaa Kyrgiosin voitto erätasoituksella.

Frendien kanssa Uhmamatkalle Tallinnaan – Mr. Veto maksaa isäntänä viulut!