Bundesliiga ti 14.12. klo 19:30

Stuttgart - Bayern München

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Suuri tasoero ei takaa ylijuoksua Stuttgartin ja Bayernin Münchenin välillä!

Joulu lähenee ja tahti tiukkenee – tällä viikolla Bundesliigassa joukkueiden sitkeyttä testataan toden teolla, sillä edellisistä peleistä ei ole kuin muutama päivä taas mennään. Sen lisäksi tulevana viikonloppuna pelataan jälleen. Tiistain neljästä ottelusta ensimmäisessä hiljattain parantanut Stuttgart isännöi Bayern Münchenia.

Onko kotijoukkueesta laittamaan vieraat ahtaalle? On. Tuleeko se olemaan helppoa? Ei. Stuttgart on 15 kierroksen jälkeen sijalla 17. yhden pisteen Augsburgin yläpuolella. Viimeiset kolme ottelua on kuitenkin mennyt parempaan suuntaan, kun voittoja on tullut kaksi Mainzia ja Wolfsburgia vastaan sekä tasapeli Hertha Berliniä vastaan. Vastustajana Bayern on aivan toista maata, eli kurinalaista puolustustaistelua tarvitaan eikä viime otteluiden maalivirettä voi kadottaa.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Bayern odotetusti pitelee yksin kärkipaikkaa, mutta helpolla se ei ole itseään viime aikoina päästänyt. Bundesliigan puolella viimeiset kuusi matsia on tuonut viisi voittoa ja yhden yllätystappion Augsburgia vastaan. Voitoista kuitenkin jokainen on tullut ‘’vain’’ yhden maalin marginaalilla, mikä on Bayernin standardeilla ja tulivoimalla heikko suoritus. Viikonloppuna vastaan asettuu Wolfsburg, joka on Stuttgartia vahvempi nippu, joten lepuutusta on mahdollisesti luvassa.

Poissaoloja isänniltä on ainakin Borna Sosa, Nikolas Nartey, Philipp Klement ja Robert Massimo. Massimo loukkaantui lauantain ottelussa, mutta muut olivat valmiiksi sivussa. Bayernilla puolestaan useamalla pelaajalla on vaivoja, joiden kanssa olisi mahdollista pelata, mutta tässä kohtaa luultavasti niiden kanssa on syytä huilata. Kyseiset pelaajat ovat Jamal Musiala, Kingsley Coman, Marcel Sabitzerin ja Leon Goretzka. Heidän lisäksi keskikentältä sivussa on Joshua Kimmich.

Stuttgartin onneksi maaleja on syntynyt viime matseissa, sillä nollilla se ei Bayernia pidä. Vaikea ilta on luvassa, mutta Coolbetin tarjoamalla 1,74 kertoimella isäntien +2,0 tasoitus kelpaa ehdottomasti kokeiluun. Kahden maalin tappiolla saadaan siis vielä panos takaisin ja siitä paremmilla tuloksilla lunastetaan. Bayernilla löytyy laatua myös penkiltä, mutta parhainta Bayernia tuskin on luvassa ja rasituksen keskellä voi olla, että täyttä matsia ei paineta kaasu pohjassa.