Bundesliiga pe 08.04. klo 21:30

Stuttgart - Borussia Dortmund

Onnistuuko Stuttgart hyödyntämään Dortmundin tehottomuuden?

Bundesliigassa kierros potkaistaan perjantaina käyntiin Stuttgartin ja Borussia Dortmundin välisellä taistolla. Putoamista vastaan taistelevan kotijoukkueen osalta lähtökohdat on selvät – puolustuksen kautta pisteitä voi irrota, mutta maali-iloitteluun sillä ei ole varaa. Vierailla ei näillä näkymin ole uusia poissaoloja, ainoastaan keskikentältä Jude Bellinghamin pelikunto on epävarma. Stuttgartilta poissaolijoista mainittakoon puolustaja Waldemar Anton ja hyökkäyksestä Sasa Kalajdzic.

Putoamistaistelu käy kuumana. Greuther Fürth jää jumboksi, mutta sen jälkeen Stuttgartin lisäksi Hertha Berlin ja Bielefeld ovat yhden pisteen sisällä. Stuttgartin osalta tilanne on siinä mielessä hyvä, että sen vire on kelvollinen ja tärkeissä paikoissa se on saanut raavittua pisteitä kasaan. Viimeisistä viidestä ottelusta on irronnut kaksi voittoa kotona ja lisäksi kaksi tasapeliä. Dortmundia vastaan jo piste olisi hyvä suoritus, mutta kovimman syömähampaan Kalajdzicin poissaolo hankaloittaa tilannetta valtavasti.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Dortmund on tukevasti kiinni toisessa sijassa, mutta mestaruuden osalta taistelu alkaa olemaan lopullisesti menetetty. Viime aikoina tehottomuus on kostautunut eikä viidestä viimeisestä matsista ole kertynyt kuin vain kahdeksan pinnaa, mikä on liian vähän mestaruudesta taisteltaessa. Erling Haaland on palannut pelikuntoon ja siitäkin huolimatta maalinteko takkuaa – viiteen otteluun viisi tehtyä on aivan liian vähän Dortmundin tasoiselta jengiltä. Oma pääty on pysynyt kelvollisesti kurissa, mutta viime viikonloppuna huippuottelussa RB Leipzigiä vastaan omissa kolisi neljästi.

Dortmund on luonnollisesti selvä suosikki, mutta nykyisillä kertoimilla voittajan pelaaminen ei erityisemmin houkuttele. Sen sijaan vähämaalisuuden kautta päästään iskemään veto alle 3,5 maalille. Stuttgartille Kalajdzicin poissaolo on iso menetys, joten pisteet on haettava puolustuksen kautta. Dortmundin maalihanat odottaa aukeamista ja vaikka se saisi kaksi tai kolme kaappia iskettyä, pystyy se myös jättämään isännät maaleitta.

10 euroa pelirahaa