Bundesliiga pe 22.09. klo 21:30

Stuttgart - Darmstadt

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Bundesliigassa kierros käyntiin perjantaina – Stuttgartin tykitys jatkuu eikä sarjanousijasta ole haastetta!

Bundesliigassa viides kierros lähtee tuttuun tyyliin käyntiin perjantaina, kun loistavasti kauden aloittanut Stuttgart saa vastaansa sarjanousija Darmstadtin. Joukkueet löytyy näin kauden alkuun sarjataulukon eri päädyistä ja myös peliesitysten välillä ero on ollut kuin yöllä ja päivällä. Siinä missä isännät on takonut maaleja hurjalla tahdilla, on vieraat ollut omassa päädyssä valtavissa ongelmissa eikä hyökkäyspään näytöt riitä läheskään paikkaamaan puolustuksen virheitä.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja poimi ilmaisvedot taskuun!

Stuttgart menetti kauden alla muutaman tärkeän pelaajan, mutta se ei ole otteissa näkynyt ainakaan negatiivisella tavalla. Viime kauden hyvä pelillinen ote on saanut jatkoa ja neljän kierroksen jälkeen saldona on kolme voittoa ja ainoa tappio tuli kärkikorin RB Leipzigiä vastaan. Stuttgartin kohdalla ennen kaikkea vauhdikas hyökkäyspelaaminen on ollut mukavaa katsottavaa ja yksilötasolla Serhou Guirassy on ollut yksi alkukauden suurimmista onnistujista iskettyään jo peräti kahdeksan maalia.

Oluwashina Okeleji

@oluwashina
Bundesliga's top scorer = 8️⃣
No other player has scored more goals in Europe's top 5 leagues

#Guinea’s Serhou Guirassy scored a stunning second-half hat-trick to take Stuttgart to a 3-1 win at Mainz. Debut Bundesliga treble: chip+controlled strike +header.

Vieraiden kausi lähti surkeasti liikkeelle, vaikkakin kolmesta ensimmäisestä ottelusta tappiot oli odotettavissa. Viime kierroksella oli tarjolla ensimmäinen matsi, johon Darmstadt lähti ennakkosuosikkina. Alku oli loistava ja Darmstadt takoi puoleen tuntiin taululle lukemat 3-0. Toisella jaksolla Matej Maglican punaisen kortin myötä selkäranka katkesi kuitenkin aivan täysin ja lopulta Mönchengladbach nousi tasoihin. Pistetili aukesi, mutta ei Darmstadt voi missään nimessä olla tyytyväinen.

SV Darmstadt 98

@sv98
77' 🤬🤬🤬 3:3 #SVDBMG

Lapulle isketään Stuttgartin voittoa vähintään kahden maalin erolla. Stuttgart oli jo kauteen lähdettäessä vahvempi joukkue mitä viime kauden sijoitus antoi ymmärtää ja toistaiseksi isäntien peli on rullannut suurelta osin loistavasti. Vierailla puolestaan on ongelmia ratkottavana enemmän kuin riittävästi varsinkin puolustuksen osalta. Stuttgartilta Woo-yeong Jeong on varmuudella sivussa ja Darmstadtilla pelikiellon vuoksi sivussa olevan Maglican lisäksi kysymysmerkkejä on ainakin Christoph Zimmermannin, Braydon Manun, Mathias Honsakin ja Fraser Hornbyn pelikunnon yllä.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Tasoitus – Stuttgart -1,5” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.