la 13.04. klo 18:30

Stuttgart - Frankfurt

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Viihdettä kerrakseen – Stuttgartin hyökkäyspeli loistaa, mutta kestääkö puolustus kasassa?

Lauantaina Bundesliigan parissa päästään päättämään ilta Stuttgartin sekä Frankfurtin välisellä kamppailulla. Vastakkain on kaksi laadukasta joukkuetta, joilla molemmilla riittää vielä panosta loppukautta ajatellen. Stuttgart toki on pykälän tai jopa pari vahvempi ja niinpä isännät lähtee kotiviheriöllä varsin suurena suosikkina.

*Tsekkaa tästä huhtikuun 2024 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Stuttgart on kierrokseen lähdettäessä tukevasti kolmannella sijalla ja ottaen huomioon Bayernin tämän kauden vaikeudet, on sillä mahdollisuudet nousta kauden päätteeksi jopa toiselle sijalle. Stuttgart on pelannut laadukasta ja ennen kaikkea viihdyttävää futista läpi kauden. Toissa kierroksella nähtiin pieni töpeksintä Heidenheimia vastaan, mutta heti perään Stuttgart kävi hakemassa vierasvoiton Dortmundin kustannuksella. Pitkäaikaispotilaiden lisäksi puolustaja Josha Vagnoman on sivussa ja ykkösvahti Alexander Nubelin pelikunto on vielä epävarma.

VfB Stuttgart_int

@VfB_int
🎥🤩 Sit back and enjoy - our winning goal against BVB...⤵️

#VfB | #BVBVfB

Frankfurt on tällä hetkellä 6. sijalla ja se myös näyttää varsin todennäköiseltä lopputulemalta kauden päätteeksi. Takana olevat joukkueet on kuuden pisteen päässä, mutta myös yläpuolella olevaan Dortmundiin on matkaa peräti 11 pistettä. Vieraat on kerännyt pisteitä tasaisen vahvasti – suuremmat ohipelit, kuin myös häikäisevät onnistumiset on olleet vähissä. Kokoonpanorintamalla on ollut jonkin verran huolia eikä tähänkään otteluun aivan parasta rosteria saada jalkeille, sillä avauksen pelaajista ainakin Tuta, Ellyes Skhiri sekä Junior Dina Ebimbe ovat sivussa.

Eintracht Frankfurt

@eintracht_eng
ℹ️ Tuta suspended for two games

The defender won’t be available for the upcoming Bundesliga meetings against Stuttgart and Augsburg following his red card against Werder Bremen.

Read more: sge.de/x-

#SGE

Tällä kerralla haetaan ideaa maalimääristä ja lapulle otetaan yli 3,0 maalia – tasan kolmella osumalla panos palautuu. Stuttgartin huippuvaarallinen hyökkäys on tottakai isossa roolissa, mutta myös vierailla on avaimet heiluttaa verkkoja. Stuttgartin alakerralle on sattunut virheitä kuten esimerkiksi Heidenheimia vastaan tulleessa 3-3 tasapelissä nähtiin ja vaikka Dortmundin vieraana tuli viime kierroksella nollapeli, loi Dortmund maalipaikkoja vähintään parin maalin edestä. Lisäksi Nubelin mahdollinen poissaolo olisi selvä miinus tolppien väliin.