Bundesliiga pe 26.11. klo 21:30

Stuttgart - Mainz

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Stuttgartilla hyökkäyspään ratkaisijat vähissä – Mainz on kaksikosta selvästi vahvempi!

Perjantaina ei jalkapallon osalta ole liikaa matseja tarjolla, mutta Bundesliiga-kierros laitetaan tuttuun tapaan liikkeelle. Illan ottelussa sarjan häntäpäässä majaileva Stuttgart saa vieraaksi Mainzin. Kotietu antaa isännille toivoa, mutta vaikea iltapuhde on todennäköisesti luvassa eikä faneille välttämättä ole tarjolla aihetta juhlaan.

Stuttgartin kausi on kulkenut mollivoittoisesti eikä pistepussiin ole tarttunut kuin 10 pistettä. Sarjataulukossa alapuolella on ainoastaan Arminia Bielefeld ja Greuther Furth. Kummassakaan päässä kenttää ei peli tahdo luonnistua, mutta ennen kaikkea hyökkäys herättää huolta – joukkueen kaksi parasta maalintekijää on puolustajia ja heistä Marc Oliver Kempf on sivussa illan ottelusta. Stuttgart on joutunut pelaamaan koko kauden ilman Sasa Kalajdzicia, mikä on odotetusti syönyt paljon tulivoimaa.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Mainz on puolestaan kerännyt 18 pistettä. Sarjataulukossa kyseinen pistemäärä tarjoaa vasta kahdeksannen sijan, mutta isossa kuvassa tilanne ei näytä huolestuttavalta, sillä omassa päädyssä se on joutunut antautumaan vasta 12 kertaa, eli keskimäärin kerran per ottelu. Ainoastaan Freiburg on päästänyt vähemmän maaleja (11). Kaikki kilpailut mukaan lukien viidessä edellisessä ottelussa Mainz on onnistunut raapimaan vähintään tasapelin ja jälleen sillä on oiva sauma pisteille. Tykitystä ei ole nähty myöskään vierailta, mutta hyökkäyksessä Jonathan Burkardt on ollut liekeissä ja viimeistellyt jo kuusi osumaa.

Ottelu on kallellaan vähämaalisuuteen päin, mutta Uhmapelaajien papereissa parhaat vedot saadaan vieraille. Mainzilla on Burkardtin johdolla hyökkäyspelote, jota isänniltä ei löydy. Mainzin alakerta on selvästi vakuuttavammassa kunnossa, vaikka Stefan Bell on sivussa korttitilin täyttymisen vuoksi. Lisäksi Dominik Kohr on sivussa keskikentältä. Joka tapauksessa vieraat saa marssitettua kentälle sen verran vahvan miehistön, että lapulle kelpaa raapustaa vieraita +0 tasoituksella. Kyseessä on sama kuin draw no bet, eli tasapelillä panos saadaan takaisin. Kohteelle tarjoillaan 1,80 tuntumassa olevia kertoimia, jotka kelpaa kokeiluun hieman keskitasoa suuremmalla panoksella.