Bundesliiga la 27.01. klo 16:30

Stuttgart - RB Leipzig

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Oliko Stuttgartin fantastinen syyskausi vain sattumaa, vai pystyykö kotijoukkue sinnitellä mukana mestaruustaistossa?

Lauantaina Bundesliigassa on tarjolla erittäin herkullinen kärkipään taisto, kun mestaruustaistossa mukana olevat Stuttgart sekä RB Leipzig ottavat yhteen. Kaksikko on jäänyt jo hieman Bayern Münchenin ja Leverkusenin jalkoihin, joten häviöön ei ole kummallakaan varaa. Leipzigiä pidetään yleisesti vahvempana joukkueena ja sen materiaali on toki laadukkaampi, mutta tällä kaudella peliesitykset on nostanut Stuttgartin vieraiden kanssa samalle viivalle.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja poimi 25€ ilmaisveto!

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Stuttgart on yhä kiinni kolmannessa sijassa, mutta paluu tauolta on mennyt pahasti penkin alle. Alla on kaksi vierasottelua Mönchengladbachia sekä Bochumia vastaan eikä Stuttgart onnistunut nappaamaan yhtään pistettä. Kummassakaan matsissa Stuttgart ei yltänyt parhaimpaansa, mutta Bochumia vastaan paikat oli viimeistellä maali tai pari. Tällä hetkellä Stuttgartin rosteria mitataan kovalla kädellä, sillä ykköskärki Serhou Guirassyn lisäksi sivussa ovat ainakin Silas, Hiroki Ito, Atakan Karazor sekä Woo-Yeong Jeong.

VfB Stuttgart_int

@VfB_int
⏹️ Defeat in Bochum today.

#VfB | #BOCVfB | 1-0

Myös vieraat on palannut viheriölle kahdella tappiolla, mutta vastustajina Frankfurt sekä Leverkusen oli huomattavasti vaikeampi. Frankfurtia vastaan Leipzig tuhlaili paikkoja pahemman kerran ja Leverkusenia vastaan piste karkasi käsistä lisäajalla. Leipzigiltä merkittävin poissaolija tästä ottelusta on hyökkäyspäästä Xavi Simons. Amadou Haidara puolestaan on yhä maajoukkuetehtävien vuoksi sivussa, mutta pitkään sivussa ollut toppari Willi Orban on hiljalleen tekemässä paluuta kokoonpanoon.

RB Leipzig English

@RBLeipzig_EN
The skipper is back 🤩✅

#VFBRBL

Stuttgartin huima kausi on ottanut hieman takapakkia, mutta siitä huolimatta kyseessä on edelleen erittäin hyvin yhteen pelaava nippu ja kotinurmella jopa Leipzigin tasoista jengiä vastaan odotukset on korkealla. Tällä kerralla vedot päästään ottamaan isäntien vähintään kahdelle maalille. Paikkoja Stuttgart on edelleen saanut hyvällä tahdilla, mutta viimeistely voisi olla vieläkin tehokkaampaa. Guirassyn poissaolo on toki selvä miinus, mutta esimerkiksi Deniz Undav oli ennen taukoa loistavassa iskussa ja onnistumisia sopii odottaa myös jatkossa.

Näin nappaat 25€ talletuksella 50€ arvosta betsejä!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Stuttgartin yli 1,5 maalille, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Joukkueen maalit – Stuttgart yli 1,5” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 52,5€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.