pe 08.03. klo 21:30

Stuttgart - Union Berlin

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Maaleja luvassa – Stuttgartin maalitykit saadaan jälleen samaan aikaan viheriölle eikä se tiedä hyvää Union Berlinin kannalta!

Bundesliigan parissa kierros käynnistyy perjantaina ilmiömäistä kautta pelaavan Stuttgartin isännöidessä Union Berliniä. Joukkueiden välillä tasoero on kasvanut kauden mittaan valtavasti ja Stuttgartista voidaan kotiviheriöllä puhua valtavana ennakkosuosikkina. Tylsää matsia ei missään nimessä kannata odottaa, vaikka Unionin peleissä on monet kerrat jääty vähämaalisiin lukemiin.

*Tsekkaa tästä maaliskuun 2024 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Kierrokseen lähdettäessä Stuttgart löytyy kolmannelta sijalta neljä pistettä Bayern Münchenin takaa ja kuusi pinnaa Dortmundin edeltä. Voidaan siis turvallisin mielin sanoa, että isännät on tällä hetkellä mukavissa asemissa ja kauden alun odotuksiin nähden top4 sijoituksesta kiinni pitäminen olisi jättimenestys. Toissa kierroksella Kölniä vastaan tulleen tasapelin Stuttgart kuittasi hakemalla voiton Wolfsburgin vieraana lukemin 2-3. Maalipörssin toista sijaa pitävä Serhou Guirassy oli jälleen iskussa kahdella osumalla.

VfB Stuttgart_int

@VfB_int
⏹️ A brace from @Guirassy_19 and a great strike by Josha #Vagnoman secure an excellent away win for the Cannstatt Boys! 👊

#VfB | #WOBVfB | 2-3

Alemmassa keskikastissa on äärimmäisen tasaista ja Union on hiljalleen noussut pois putoamistaistelusta, mutta vielä vieraat ei voi nostaa jalkaa kaasulta. Hiljattain on tullut mukava määrä onnistumisia, mutta viimeisimmässä ottelussa Dortmund vei odotetusti voiton lukemin 0-2. Eteenpäin on kuitenkin hyvä jatkaa, sillä kokoonpanotilanne on alustavasti loistava eikä ainakaan merkittäviä poissaolijoita pitäisi olla. Stuttgartilla puolestaan puolustaja Waldemar Antonin pelikunto on hieman kysymysmerkin alla.

1. FC Union Berlin (English)

@fcunion_en
The whistles for the ref are deafening at full time. But the pride in their team from the Unioner in the stands is also palpable. Their heroes fought all the way. And they never stopped. We'll play worse than this and win yet this season. EISERN!!!!!!!

Nykyisillä kertoimilla parhaat ideat löytyy runsasmaalisuuden kautta ja lapulle napataan yli 2,5 maalia. Union on kieltämättä ollut vähämaalinen joukkue, mutta myös sillä mahdollisuus yllättää vastaiskujen sekä erikoistilanteiden avulla. Stuttgartin maaliodottama sen sijaan kipuaa varsin korkealle, sillä sen hyökkäyspeli on aivan sarjan eliittiä Guirassyn sekä Denis Undavin johdolla. Loukkaantumisista johtuen kaksikko ei ole viime aikoina päässyt tekemään yhdessä tuhoja, mutta kaiken järjen mukaan molemmat nähdään nyt avauksessa.